Ez a csillagjegy nem mer szembenézni a valódi élettel, inkább elbújik

Ez a csillagjegy nem mer szembenézni a valódi élettel, inkább elbújik

Ez a csillagjegy nem mer szembenézni a valódi élettel, inkább elbújik.

Ez a csillagjegy nem mer szembenézni a valódi élettel, inkább elbújik

Nyilvánvaló, hogy furcsa, érdekes, izgalmas, valódi, igazi egyéniség vagy. Nagyon érdekes azok számára, akiket beengedsz az életedbe és akiknek megmutatod az igazi énedet, személyiségedet. Sok mindenben jó vagy, elég sok mindenhez van tehetséged. Amolyan művészi egyéniségnek is hívhatnánk, aki sokféleképpen képes fejezi ki magát. Bármiből képes vagy alkotni valamit. Mindenről eszedbe jut valami. Mindenben látsz, észreveszel valami érdekeset.

Ám könnyen beragadsz a négy fal közé vagy éppen csak nem mozdulsz ki a lakóhelyedről. Te így érzed magadat biztonságban. Azt gondolod így nem érhet se fájdalom, se csalódás. ez a te kis biztonságos környezeted, itt érzed magad igazán jól. De ez nem a valódi élet, ez csak egy rejtekhely számodra.

De ez lehet, hogy kevés? A 4 falon kívül is van élet és meg kell tanulnod magadat az otthonodon kívül is biztonságban érezni. Az első lépés mindig nehéz, de talán ideje lenne elindulni….

Ne feledd, ki kell lépned ebből a zárt kis burkodból és kapcsolatba kell kerülnöd a természettel, a környezettel, emberekkel, helyekkel, élményekkel. Ideje leszállni a felhők közül, és új alapokat letenni itt, a valódi életben

Facebook oldal: ITT>>>


További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:


https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük