Így öltözködnek a csillagjegyek - Divat-horoszkóp

Így öltözködnek a csillagjegyek – Divat-horoszkóp

Így öltözködnek a csillagjegyek – Divat-horoszkóp. Divattippek, ideális kombinációk minden csillagjegyhez.

Így öltözködnek a csillagjegyek - Divat-horoszkóp

A stílus, a divat személyiségünket, jellemünket és legmélyebb érzelmeinket tükrözi, a következő divattippek segíthetnek kiválasztani a csillagjegyednek megfelelő ideális ruhát. A csillagjegy alapján ugyanis  sok mindent felfedezhetünk az egyén jelleméről, ízléséről, érdeklődési köréröl.

Akár szenvedélyes Kos, akár titokzatos Skorpió vagy az asztrológiai jellemzőid is befolyásolhatják stílusválasztásodat. Az egyes csillagjegyekhez tartozó divattippek segíthetnek fejleszteni stílusod, és kifejezni magad az öltözködésen és a divaton keresztül.

Kos – Mutass merészséget az öltözködéseden keresztül

A Kosok bátorságukról, vezetői képességükről, erejükről és kalandvágyukról ismertek. A divat mottód legyen: „merj kitűnni”. Játssz a merész darabokkal, élénk színekkel és a vagány kiegészítőkkel. Egészítsd ki a stílusod tüzes egyéniségedhez illő mintákkal, élénk színekkel vagy szemet gyönyörködtető szabásokkal.

Bika – Tedd a kényelmet és a luxust az első helyre

A Bika nagyra értékeli a luxust és a kényelmet. Fektess be kiváló minőségű, luxus szövetekbe és kényelmes, mégis stílusos darabokba. Földes árnyalatok, lágy textúrák és a klasszikus dizájn lesznek a stílusod kifejezőeszközei. Ne felejts el egy csipetnyi eleganciát kölcsönözni szettedhez néhány időtlen ékszerrel. Egy jó ékszer, táska, szemüveg, parfüm, szép smink, sál vagy sapka megmutatja mindenkinek, milyen elegáns és büszke vagy, és hozzájárul a luxus megjelenéséhez.

Ikrek – Tedd lehetővé a sokoldalúságot a stílusoddal

Az Ikrek alkalmazkodóképességükről és a társasági élet kedveléséről ismertek. A stílusodnak ugyanolyan sokoldalúnak kell lennie, mint amilyen te is vagy. Játssz a szokatlan ruhák és kiegészítők kombinációjával. Mutasd meg a színek iránti szeretetedet és a játékosságodat a ruhatáradban. Minden stílusban jól mutatsz, vidám és kíváncsi szellemedet a divaton keresztül is megmutathatod, ezért bátran viselj merész ruhákat.

Rák – Kapcsolódj az érzelmeidhez

Érzékeny Rákként a divatválasztásodnak érzelmeket kell kiváltania. Válassz kényelmes, gyengéd anyagokat és pasztell tónusokat, amelyek megmutatják gondoskodó oldaladat. Illessz be „szentimentális” darabokat, például családi ékszereket, hogy egyedibbé tedd a stílusod. Válassz kézzel készített darabokat, helyi tervezők alkotásait, esetleg valamit természetes anyagokból. A romantikus stílus az, amelyik a legjobban illik hozzád, mint például a virágmintás ruhák.

Oroszlán – Ragyogj!

Az Oroszlánok szeretnek a figyelem középpontjában lenni, ezért a stílusuknak tükröznie kell a királyi karaktert. Engedd meg magadnak az élénk színeket, valamint az arany vagy ezüst árnyalatokat, a flitterek jól állnak, de a luxus szövetek és a feltűnő minták is. Ne félj nagyobb ékszereket viselni, és hagyd, hogy a királynő éned ragyogjon.

Szűz – Maradj szervezett és stílusos

Ez a csillagjegy értékeli a hagyományokat, a gyakorlatiasságot és az eleganciát. A gardróbod legyen jól felszerelve klasszikus, időtálló kiegészítőkkel, mint például gyönyörű ruhák és kabátok. Viselj jól szabott, semleges színű ruházatot, például szürke, kék, bézs, fekete és fehér színeket a kifinomult megjelenés érdekében.

Mérleg – A harmóniát, az egyensúlyt és az eleganciát sugározd

A Mérleg az eleganciát, az egyensúlyt és a harmóniát szolgálja. Válassz letisztult vonalakkal, szimmetriával és harmonikus színpalettával rendelkező ruhákat. Ideális színek a bor színe, a padlizsán színe, a pasztell színek, valamint a fekete, szürke és fehér. Válassz puha és kényelmes anyagokat, és ne felejtsd el elegáns ékszerekkel kiegészíteni a stílusod. Divatos ékszer, táska, szemüveg, szép körömlakk és az összhatás nem marad el.

Skorpió – Vigyél rejtélyt a stílusodba!

A Skorpiók titokzatos vonzerejükről ismertek. A stílusodnak tükröznie kell a karakteredet. Használj sötét, csábító színeket, mint a lila, bordó, sötétkék, és kísérletezz olyan merész textúrákkal, mint a bőr, selyem, szatén és csipke. Adj hozzá erőteljes, autentikus kiegészítőket, amelyek rejtélyes elemekkel rendelkeznek.

Nyilas – Mutasd meg a kalandvágyad

A Nyilasok született kalandorok. Stílusodnak tükröznie kell az utazás és a felfedezés iránti szereteted. Válassz praktikus, sokoldalú ruhákat, amelyek lehetővé teszik, hogy spontán legyél. A folyékony szabások, a különböző színek és a világhírű divatos kiegészítők fejezik ki legjobban az utazás és az új kalandok iránti vágyad. Az új kalandokhoz a praktikus cipők és ruhák az ideálisak.

Bak – Mutasd meg az eleganciát az időtlen darabokon keresztül

A Bakok értékelik az eleganciát és a hagyományokat. Öltözködésüknek klasszikusnak és kifinomultnak kell lennie. Viselj jól szabott ruhákat, és ragaszkodj a monokróm színpalettához. Minimalista kiegészítők teszik teljessé a megjelenésedet. A klasszikus szabások, a földszínek, az egyszerűbb dizájnok és minták alkotják számodra az ideális kombinációt.

Vízöntő – Légy hiteles!

A Vízöntők egyéniségükről és kreativitásukról ismertek. A stílusodnak olyan egyedinek kell lennie, mint amilyen te vagy. Kísérletezz az avantgárd divattal, merész mintákkal és különc kiegészítőkkel. A piros kiegészítők hódítanak a divat színterén, hiszen a nőiesség és a szenvedély szimbólumai. Ne félj feszegetni a hagyományos divat határait. Kicsit lázadó vagy, mindig más, és meg tudod erősíteni a saját autentikus stílusodat.

Halak – Engedj teret a képzeletednek

A Halak álmodozók, és a divatstílusodnak tükröznie kell képzeletedet és kreativitásodat. Válassz romantikus ruhákat lágy, víz színekben. Viselj hozzá olyan kiegészítőket és ékszereket, amelyek tükrözik a fantázia, a művészet és a kreativitás iránti szeretetedet.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

FORRÁS

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük