Ilyen ember vagy - Amit látsz, mindent megmutat az igazságról

Ilyen ember vagy – Amit látsz, mindent megmutat az igazságról

Ilyen ember vagy – Amit látsz, mindent elmond az igazságról.

Nézz rá erre a képre és amit legelsőre észrevettél rajta, az megmutatja milyen ember vagy valójában. Ez a teszt az igazságról szól.

Ilyen ember vagy - Amit látsz, mindent megmutat az igazságról

Piros csésze – Ilyen ember vagy:

Különleges ember, egyedülálló személyiség vagy. Olyan, aki szó szerint kilóg a sorból, nem áll be a tömegbe csak azért, hogy beolvadjon. Te egyedi vagy, saját gondolkodásmóddal, nem befolyásolható lélekkel. Úgy élsz, ahogy akarsz, nem hagyod, hogy irányítsanak és meghatározzák azt mit és hogyan tegyél. Ez a te életed, neked kell megtapasztalnod, átélned a dolgokat, akár jó, akár rossz dolgokról beszélünk. A tapasztalás maga a tanulás. A tanulás pedig a fejlődés alapja, ezt vallod.

Ezer színben ragyog a lelked, teli vagy érzelmekkel, őszinteséggel, szeretettel. Soha nem ártanál senkinek, az előre jutást is csak magadnak köszönheted, soha nem gázolnál át senkin.

Mindenben a szépet, a jót keresed és ez vezet előre az életben. Elégedett vagy önmagaddal, azzal, aki és ami vagy. Jó ember vagy, megérdemled a boldog életet. Maradj mindig ilyen, ne hagyd magad: soha, senki ne változtasson meg.

Fehér csésze

Tiszta a lelked, egyszerű a gondolkodásod. Nem szeretsz semmit túlbonyolítani, kerülöd a stresszt, a drámákat. Nem szeretsz kilógni a sorból, inkább beleolvadsz a környezetedbe. Hasonlóan gondolkodsz, mint a legtöbb ember és ez szerinted ez jó. Egyetértesz másokkal, sok a közös bennetek, emiatt rengeteg a barátod, ismerősöd.

Fontos, hogy segíthess másokon, mindig ott vagy, ha szükség van rád. Szeretnéd, ha mindig, mindenki elfogadna, ennek érdekében pedig képes vagy elnyomni magadban az igazi személyiségedet, valós énedet. Azt a részedet, akinek megvan a saját véleménye, azt, aki kimeri mondani hangosan, ha valamivel nem ért egyet.

De nem mersz ilyen formában nyitni, mert rettegsz attól, hogy egyedül maradsz, ha kiderül különleges személyiséged van, ami nagyon összetett, érdekes, energiákkal teli.

Azok, akik szeretnek téged, olyannak fognak szeretni, amilyen vagy, erre a szinte el kell jutnod a gondolkodásodban. Mert amíg titkolod az igazi énedet, érzelmeidet, nem lehetsz igazán boldog.

kép: Stock kép

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük