Ezt senki sem tudja rólad - Különleges lélek-teszt

Ezt senki sem tudja rólad – Különleges lélek-teszt

Ezt senki sem tudja rólad – Különleges lélek-teszt, ami bemutatja azt a tulajdonságodat, amit rejtegetsz mások elől.

Ezt senki sem tudja rólad - Különleges lélek-teszt

Álarc – Ezt senki sem tudja rólad

Erős, határozott ember képét mutatod. Olyan vagy, aki mindig tudja mikor, mit kell tenni. Jó döntéseket hozol, alapos, megfontolt személy vagy. Az emberek azt gondolják rólad, hogy neked nincs szíved, nincsenek érzelmeid. Mindig csak az erősségeidet mutatod, a gyengeségeidet soha. Emiatt azt hiszik mások, hogy neked talán nincsenek is és érzéketlen ember vagy, akinek nincs lelke.

De ez csak álarc. Nem akarod, nem mered megmutatni azt, ha neked valami fáj, mert akkor sebezhető leszel. Fontos céljaid vannak, szeretnéd jobbá tenni a saját és a szeretteid életét. Régen nagyon nehéz életed volt, rengeteg szenvedéssel, bánattal, lemondással. Akkor te eldöntötted, hogy ilyet többé nem akarsz átélni és mindent megteszel annak érdekében, hogy a céljaidat elérd.

Nem érdekel mit gondolnak mások, mert csak a cél érdekel, a jobb élet. De pont ezzel a határozottságoddal marod el magad mellől azokat is, akiket szeretsz.

Nem minden a cél. Az út is fontos. Ha vannak érzelmeid, attól te nem leszel gyenge, sem sebezhető. Csupán emberi. Ez pedig nem hátrány. Hatalmas energia álarcot viselni, mindig másnak mutatni magadat. Ha igazán boldog akarsz lenni, itt az ideje megmutatni a világnak az igazi, szerethető énedet.

Kéz

Régen mindig segítettél másokon. Ezt senki sem tudja rólad, mert jó mélyre elrejtetted a múltadnak, a lelkednek ezt a részét. Mindig ott voltál, ha szükség volt rá. Mindig segítettél mindenkinek. Soha nem mondtál nemet senkinek és azonnal ugrottál, ha hívtak. Csupaszív, tisztaszívű ember vagy. Ezzel szemben most végtelenül önzőnek tartanak, mert úgy tűnik, mintha mindig csak magadra gondolnál.

Egy nehéz és fájdalmas lecke miatt változtál meg, legalábbis úgy tűnik megváltoztál. A határozott éned mögött ugyanis még mindig ott van a tiszta szíved, segítőkész lelked. De ezt már nem akarod megmutatni senkinek.

Régebben ugyanis hatalmas csalódás ért, mert rájöttél, hogy kihasználnak, átvernek és lehúznak. Nem akarják, hogy neked jó legyen, csupán azt akarják egyesek, hogy nekik segítve csak és kizárólag az ő életüket tedd jobbá. Te pedig süllyedj le a mélyre. Ezek az emberek nagyon manipulatív és sunyi módon irányították a jó szívedet és sok időbe telt, mire rájöttél mi az igazság.

Emiatt húztál falat magad köré.

De meg kell tanulnod, hogy így nem lehetsz igazán boldog, hiszen teljesen másnak mutatod magadat, mint amilyen vagy.

Hidd el, vannak jó emberek, igaz, őszinte érzelmekkel és azt is el kell hinned, hogy igenis vannak olyanok, akik érdek nélkül lennének melletted. Nem előtted!!! NEM! Veled, melletted. Ez a felismerés lesz a boldogság kulcsa az életedben

kép: Stock kép

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük