Sajtos pizza - Gluténmentes recept

Sajtos pizza – Gluténmentes verzió, egyszerű alaprecept

Utolsó frissítés: 2022-06-12

Sajtos pizza gluténmentes verzióban. Végtelenül egyszerű alapreceptből.

Kenyér, kifli, zsemle, vágott zsemle, formában sült kenyér, lángos, virslis lángos, pogácsa, sokmagvas rudak, stangli, muffin formában töltött zsemle, hot-dog… Számtalan kelt tészta készíthető az alapreceptből, a lista szinte végtelen. Ezúttal a pizza készítését mutatjuk meg.

Sajtos pizza - Gluténmentes recept

Mit adjunk hozzá

1 bögre = 225 gramm

1, 5 bögre Nutri Free mix Per Pane kenyérliszt

0, 5 bögre  Schar Mix B

3 evőkanál burgonyapehely – Cornito

3/4 csomag szárított Budafoki élesztő

3 evőkanál olaj

1 bögre meleg víz +  még egy kevés, ha igényli a tészta

só ízlés szerint

Facebook oldal: FreeMix>>>

TIPP:

Rengeteg alkalommal csak a Nutri Free-t használtam az alapreceptben és nem kevertem a gm lisztkeverékeket. Szépen működik így is!

Elkészítés

Miklós Edit

Interjúk >>>ide kattintva>>>olvashatóak!!!

Ha Te is szeretnéd cégedet, termékedet, tevékenységedet interjú keretében bemutatni várjuk megkeresésedet: info@freemix.hu

Ha Te is szeretnéd cégedet, termékedet, tevékenységedet interjú keretében bemutatni várjuk megkeresésedet: info@freemix.hu

https://freemix.hu/2021/09/24/szabalyok-a-glutenmentes-dietaban-segitseg-a-mindennapokhoz/

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük