Sajtos pizza gluténmentes verzióban. Végtelenül egyszerű alapreceptből.
Kenyér, kifli, zsemle, vágott zsemle, formában sült kenyér, lángos, virslis lángos, pogácsa, sokmagvas rudak, stangli, muffin formában töltött zsemle, hot-dog… Számtalan kelt tészta készíthető az alapreceptből, a lista szinte végtelen. Ezúttal a pizza készítését mutatjuk meg.
Mit adjunk hozzá
1 bögre = 225 gramm
1, 5 bögre Nutri Free mix Per Pane kenyérliszt
0, 5 bögre Schar Mix B
3 evőkanál burgonyapehely – Cornito
3/4 csomag szárított Budafoki élesztő
3 evőkanál olaj
1 bögre meleg víz + még egy kevés, ha igényli a tészta
só ízlés szerint
Facebook oldal: FreeMix>>>
TIPP:
Rengeteg alkalommal csak a Nutri Free-t használtam az alapreceptben és nem kevertem a gm lisztkeverékeket. Szépen működik így is!
Elkészítés
Miklós Edit
Interjúk >>>ide kattintva>>>olvashatóak!!!
Ha Te is szeretnéd cégedet, termékedet, tevékenységedet interjú keretében bemutatni várjuk megkeresésedet: info@freemix.hu
Ha Te is szeretnéd cégedet, termékedet, tevékenységedet interjú keretében bemutatni várjuk megkeresésedet: info@freemix.hu