Gluténmentes bagett - ropogós héj, puha belső, fantasztikus íz

Gluténmentes bagett – ropogós héj, puha belső, fantasztikus íz

Utolsó frissítés: 2018-12-03

Gluténmentes bagett – ropogós héj, puha belső, fantasztikus íz.

Elronthatatlan recept!

Gluténmentes bagett - ropogós héj, puha belső, fantasztikus íz

Hozzávalók:

Fehérkenyér porkeverék ***gluténmentes***>>>ITT!!!

1 zacskó szárított élesztő
450 ml langyos víz

Elkészítés:
1️⃣Dagasszuk 10 percig elektromos keverővel.
2️⃣Olajos kézzel formázzuk.
3️⃣Helyezzük sütőpapíros tepsire.
4️⃣Kelesszük 50 percet.
5️⃣Előmelegített sütőben 50 percig süssük 170 fokon.

 

Még több gluténmentes recept itt!

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük