Bio chia magos, gluténmentes kenyér 4 alapanyagból

Gluténmentes, bio chia magos kenyér 4 alapanyagból

Utolsó frissítés: 2019-01-14

Gluténmentes, bio chia magos kenyér 4 alapanyagból.

Gluténmentes, egyszerű recept.

Bio chia magos, gluténmentes kenyér 4 alapanyagból

Hozzávalók

250 ml langyos víz
6 gramm porélesztő
6 gramm olaj

BIO Chia magos kenyér ***Madame Loulou lisztkeverék***>>>ITT!!!>>>

 

Elkészítés

 

Egy tálba öntjük a hozzávalókat és kézi mixer segítségével kb. 10 percig dagasztjuk a tésztát.

Letakarjuk, kelesztjük langyos helyen 1 órát.

Formába helyezzük és ismét kelesztjük, ezúttal 30 percet.

Előmelegített sütőben 180 fokon 60 percig sütjük.

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük