Kóstoltál már házi kenyeret? Próbáld ki a Labetának azt a céllisztjét, amelynek segítségével gyönyörű barna színben pompázó kenyeret lehet sütni.

Szereted a házi kenyeret? Bátran állj neki és készítsd el – Szuper egyszerű recept

Gluténmentes recept lépésről-lépésre.

Kóstoltál már házi kenyeret? Próbáld ki a Labetának azt a céllisztjét, amelynek segítségével gyönyörű barna színben pompázó kenyeret lehet sütni.

Külseje ropogós, belseje pihe-puha. Az íze elképesztően jó.  A recept pedig egyszerű. Az pedig hogy édes vagy sós feltétet kap, már csak  rajtad múlik. Ez a kenyér nem fog csalódást okozni neked.  Nem tartalmaz laktózt és glutént sem.

Kóstoltál már házi kenyeret? Próbáld ki a Labetának azt a céllisztjét, amelynek segítségével gyönyörű barna színben pompázó kenyeret lehet sütni.

A csomag tartalma:

490 g keverék+ 10 g szárított élesztő

Csupán ezt kell hozzáadni:

langyos víz

Recept

Keverjük a céllisztet és az élesztőt, adjunk hozzá 430-470 ml langyos vizet.

Kézi mixer dagasztó spiráljával dagasszuk ki a tésztát és helyezzük sütőpapírral bélelt formába.

60-75 percig hagyjuk kelni. Letakarva.

Sütjük 170-180 ° C-on körülbelül 60 percig. Előmelegített sütőben.

Kenyérsütőgépben is elkésztíthető!

 

 

 

További  Madame Loulou és Labeta termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.