Ennél egyszerűbben nem lehet sacher tortát készíteni

Utolsó frissítés: 2019-05-20

Sacher torta gyorsan, egyszerűen, gluténmentesen.

Madame Loulou SÜTEMÉNY ÉS TORTA alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a SACHER TORTA emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, színezéket és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás tortáról, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.


Sacher torta ***gluténmentes porkeverék*** >>>ITT>>>

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 175 g vajra és 130 g tojásra (kb. 2-3 darab).



Egy 18-20 cm átmérőjű tortaformában ajánlott sütni.

Összetevők: cukor, rizsliszt, kakaópor, kakaóvaj, nedvesítőszer: E420, tejpor, emulgeálószer: E475, E433, savanyúságot szabályozó anyag: E336, sűrítőanyag: E412, aroma, stabilizátor: E450, antioxidáns: E304, E307.



Nyomokban tartalmazhat tojást és mogyorót.

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:



Energia: 1968 kJ / 472 kcal



Zsír: 29 g, amelyből telített zsírsavak: 17 g



Szénhidrát: 45 g, amelyből cukrok: 33 g



Fehérje: 5,5 g



Só: 0,28 g

Nettó tömeg: 350 g

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük