Ez a 3 csillagjegy soha nem fog elárulni

Ez a 3 csillagjegy soha nem fog elárulni

Ez a 3 csillagjegy soha nem fog elárulni. Ennek a 3 csillagjegynek bármit elmondhatsz. Elképesztően megbízhatóak.

Léteznek olyan személyek, akiknek szinte akaratlanul megnyílnak az emberek. Mindenki hozzájuk fordul a bánatával, örömével. Szinte olyanok, mint egy pszichológus. Az ilyen emberek mindig támaszt jelentenek, meghallgatnak és ha kell tanácsot adnak, irányt is mutatnak. Ráadásul, amiről szó volt köztetek, az ott is marad. Soha nem árulnak el, soha nem támadnak hátba.

Létezik 3 olyan csillagjegy, akire ez különösen igaz. Ők teljesen olyanok, mintha valódi pszichológusok lennének. Erős megérzéseikkel, logikus gondolkodásukkal mindig segítenek azokon, akik hozzájuk fordulnak.

De mind a 3 csillagjegy másképp és másmiben erős.

Rák

Igen erős megérzésekkel rendelkezik, az első találkozás során azonnal meg tudja állapítani mi is lakozik a lelked mélyén. Az első benyomásból azonnal tud olvasni. Nem tudsz előle semmit sem eltitkolni, a lelked mélyéig is ellát, a hazugságon azonnal átlát. Őt sosem lehet átverni. 

Rengetegen keresik meg a problémáikkal, de ő bár meghallgat és tanácsot ad, de nem folyik bele érzelmileg. Nem fél kimondani az igazságot, ha fáj neked, ha nem. Az őszinteségben rejlik az ő ereje. Még azt is kimondja, amitől te félsz. Hideg fejjel gondolkodik, nem befolyásolható. Tud titkot tartani, rendkívül megbízható.

Szűz

Mindenre és mindenkire emlékszik, kiváló a memóriája.  Igen éles elmével és a logikus gondolkodással rendelkezik, különös figyelmet szentel az egészen kis részleteknek. Azt vallja, hogy ezek az apró dolgok óriási jelentőséggel bírnak. Kiválóan elemez minden adott helyzetet.

Szereti, ha elismerik. Nagyon tud szeretni, de gyűlölni is. Aki a barátja, az mindig az is marad, de aki megbántja és átveri, örökre ellenség marad. Könnyen meg lehet benne bízni. Erős támasz, egyenes gerinc. Ez ő.

Skorpió

A Skorpió az egyik legveszélyesebb és legérdekesebb csillagjegy. Méghozzá a kettőssége miatt. Teljesen hidegvérű a Skorpió, képes átalakítani, megváltoztatni bármit a kedvére, úgy és arra, amit és ahogy ő szeretne. Tökéletesen tudja befolyásolni a másik ember tetteit, gondolkodását. Első pillanatban magával ragadja a másikat, igen könnyen meg lehet őt szeretni.

  A Skorpió, ha hátba támadtad, nem bocsát meg, és nem ad második esélyt. Elképesztően makacs személy, ha valamit a fejébe vesz, azon nem hajlandó változtatni. Óriási szíve is van, de a végletek embere: vagy nagyon szeret, vagy nagyon utál, de mindig, mindennek oka van az életében. Nem a külső érdekli, hanem a belső. A megoldáson mindig dolgozik. Egy pedig biztos! Soha nem tenne olyat másokkal, aminek ő maga sem örülne. Ha egy titkot rábíztál, az biztosan köztetek marad. Legalábbis, amíg egyenesen és becsületesen viselkedsz.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük