Női ingek – válassz magadnak egy modellt

Női ingek – válassz magadnak egy modellt

Az ing az öltözékünk egy igencsak univerzális darabja. Az alkalomtól, illetve az évszaktól függően viselhetjük sportos vagy elegáns öltözék elemeként. A tanácsadó rovatunkban bemutatunk néhány univerzális modellt, mely mindenkinek passzolni fog – korra és alakra való tekintet nélkül.

Női ingek – válassz magadnak egy modellt
https://www.bonprix.hu/

Elegáns női ingek

Az elegáns női ingek főleg a szigorúbb irodai dress code-hoz, állásinterjúkhoz, vagy a vizsgázáshoz kötődnek az ember fejében. Egy zakóval, csőnadrággal vagy ceruza szoknyával párosítva egyszerű, klasszikus öltözéket kapunk, mely mindenféle hivatalos eseményen tökéletes viseletet biztosít.

Az elegáns női ingek közé tartoznak a finom, lenge anyagból készült modellek, mint például a szatén, de a sima pamutból készültek is, egyenes vagy derékban szűkített szabással.

Szintén a klasszikus női ingek közé sorolhatjuk a vékony csíkokkal vagy apró pöttyökkel díszített darabokat  –  a lényeg az, hogy a minta ne domináljon túlzottan az öltözékben az általánosan elfogadott szabályok szerint – a több kevesebb, ez a mondás kiváltképp igaz az elegáns outfit megalkotásakor.

Mindenképp nézd meg  divatos modelljeinket itt: 

https://www.bonprix.hu/kategoria/365/ingek/

A legjobb, ha az ing be van tűrve a szoknyába, vagy a nadrágba (ennek köszönhetően szépen kiemeljük a csípő vonalát), az ujja pedig legyen letűrve. Attól függően, hogy az ingnek milyen nyaka van, be lehet végig gombolni, vagy egy gombot – közvetlenül a nyak alatt – kigombolva hagyhatunk.

Ezek az egyszerű megoldások azt eredményezik, hogy az öltözékünk időtálló és divatos lesz. Az első hely az elegáns női ingek közül természetesen a fehér női inget illeti meg. A hölgyek ezt viselik a vizsgákon, vagy a család körében eltöltött ünnepeken, és más fontos eseményeken.

Tanács

A fehér női inget feldobhatjuk egy finoman díszített vékony kendővel.

A folyamatosan változó divat természetesen rengeteg lehetőséget rejt magában, ezért a női ruhatár eme univerzális darabját, vagyis a fehér inget a casual outfit elemeként is hordhatjuk –  divatos átfedést eredményezve ezzel.

Női farmeringek – évek óta divatban

Ezek a modellek már a 80-as években belopták magukat a trendsetterek szívébe. Egy-két éve szerencsére újra visszatértek, és maradtak is a ruhaüzletek kínálatában. A női farmeringek a street wear egyik nélkülözhetetlen elemei. A hölgyek szinte mindennel párosíthatják – például  csőnadrággal, sorttal, nadrággal, és szoknyával egyaránt.

A női ingeknek ez a fajtája remekül néz ki pólóval, mellyel együtt kényelmes, fiatalos öltözéket alkot. A női farmering nagyon jól mutat úgy is, ha az alsó részét csomóba kötjük. Ha ilyen formában viseljük, akkor a legjobb egy magas derekú szoknyával vagy nagrággal felvenni.

Alkothatunk úgynevezett total  jeans look-ot, és párosíthatjuk a farmeringet ugyan ebből az anyagból készült nadrággal. Ezt az összeállítást érdemes tornacipővel, vagy más sportos lábbelivel kiegészíteni. Hogy a farmeringek melyik fajtája a legnépszerűbb mostanában a nők körében? Annyi biztos, hogy a klasszikus farmer színű vagy a sötétkék, mely patenttal gombolható össze. A hosszabb szabású, combközépig érő női farmeringek remekül megállják a helyük tunikaként is, így ezekhez viselhetünk legginget vagy harisnyát.

A női ingek közül a fehér színűek, illetve a farmer anyagúak kitűnő viselet rengeteg alkalomra – a formális és a mindennapi eseményekre egyaránt. Válaszd ki a neked tetsző modellt, és alkoss divatos öltözékeket. A női ing mindig divatos marad, és megfelelő viseletet jelent minden nő számára kortól függetlenül. 

Lásd: https://www.bonprix.hu/

Külső cikk

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük