Ezekért a ruhákért rajongani fogsz – Mutatjuk mi hódít

Ezekért a ruhákért rajongani fogsz – Mutatjuk mi hódít

Ha szereted a különleges, limitált darabszámú, egyedi ruhákat és imádod, ha kényelmes, ugyanakkor nőies ruhadarabokat viselhetsz, akkor mutatunk neked egy igazi kincsesbányát. Egy ékszerdobozt. Egy olyan virtuális boltot, ahol mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged lehet öltözködés terén.

Sőt, ha úgy érzed változásra van szükséged, de nem tudod merre-hogyan indulj el, akkor egy hatalmas léleksimogató segítséget is kaphatsz a Stella & Co gardróbjának megálmodójától, méghozzá egy „Átváltoztatunk napon„, ahonnan garantáltan új emberként, pozitív élményekkel távozol majd és az egész életed megváltoztatja ez a különleges program.

A Stella & Co gardróbjának megálmodójával, tulajdonosával, Dr. Pazsa Kornéliával beszélgettünk.

Az elmúlt időszakban igen sok változás történt a Stella & Co gardróbja életében, mesélj kérlek erről!

Az elmúlt időszak alapjaiban változtatott meg mindent, mindenkit, legfőképpen a vásárlási szokásokat. Eddig a lakásbutik volt a domináns, azaz Szolnok és környéke jött inkább, személyesen, de most a webshop volt az első. Totál át kell(ett) állni az online-világba. 

Az emberek mit szóltak az új webshophoz, milyen visszajelzéseket kaptál?

Nagyon pozitív, csinosítgatom-szépítgetem, hogy még tökéletesebb legyen, a férjem segít ebben a legtöbbet, a back-office az övé. 😉 De úgy érzem, hogy tetszik a vásárlóknak. 

Remek ötlet az átváltoztatunk nap, milyen ötletből született meg és
meséld el kérlek hogyan is néz ki egy ilyen nap?

Az ötlet egyszerű volt: egy délután, ami csak a nőkért van, nőkért szól. Sokan voltak, akik már régóta „csak nézelődtek” a csoportban, de „nem mertek eljönni” a lakásbutikba. Ezért találtuk ki ezt a „kötetlen-formát”, így nincs „vásárlási-kényszer”. 😀 Várakozáson felül sikerült eddig mindegyik, illetve „megvolt az együtt rezgése” a csapatnak, egyszóval „tökszuper” volt!

Mi a célja ennek a napnak?

Mindenki annyi stellás-szettet tudjon felpróbálni, ahányat csak bír! 😀 Ezért is van sminkes, hogy még szebbnek lássák magukat a hölgyek. 😉 Illetve ezért hívtam meg az utolsóra a profi fotósunkat is, ezen kívül „lélekápoló” is csatlakozott a stábhoz, aki coach, hogy „belül” is rendben legyenek a hölgyek.

Mekkora az érdeklődés?

Hatalmas! 🙂 Egyre nagyobb. 

Merre-mikor terveztek újabb és újabb ilyen napokat?

Nyáron biztos, hogy lesz már!

ÉNidő Átváltoztatunk-fotózás 2020. június 7., vasárnap, 14:00–19:00: https://www.facebook.com/events/661646711234761/

A webshopban 2020-ban milyen stílusú ruhák kapnak helyet? 

Csakis nőies..! 😀 A viccet félretéve: marad a basic-, és az extrább vonal, de mindegyik a nőiesség jegyében. 

https://www.facebook.com/stellaruha/videos/611416196168141/

Milyen méretben találhatóak meg a ruhák?

34-46. De van efölött is! Az átlag 36-42, tehát erre a méretre lesz a legtöbb ruha megfelelő, de van/lesz nagyobb méret is!(Mindennél külön feltüntetem.)

https://stellaruha.hu/
horgolt-ujjatlan-tunikafels
o-1661?keyword=horgolt

Milyen típusú nő (kor, stílus, alka, anyagiak) tud öltözködni a Stella &
Co gardróbjából?

„Kortalan”: van 13 éves vásárlóm is, de volt már 85 éves is. Igazából a nőies-vonal kortalan, ez is (volt) a célom. 🙂 A modelljeim is ezért ennyifélék, hogy mindenki lássa, egy 20 éves és egy 50 éves is ugyanúgy fel tud öltözni nálunk.

Melyik az abszolút sláger ruhadarab eddig? És mi az oka?

Csavart garbó. 🙂 Mert rettentő jól nyúlik, a 34-44-es méretig tutin áll mindenkin. 1000-féleképpen lehet kombinálni, ha akarom elegáns, ha akarom sportos.

Neked melyik a kedvenced?

Sok van! Erről a gardróbom tudna mesélni… 😀 DE ha párat kéne mondani: csavart garbó, különlegesebb pulcsik, extrább sálak(Klimt-festményes, van Gogh-festményes, orchidea-mintás, sálfüggő vagyok, na 😀 ), de imádom a plisszírozott szoknyákat és különlegesebb pólókat is.

https://www.stellaruha.hu/

Mi lesz a nyári trend? (stílus, anyag, szín)

Len, minden mennyiségben! És ne gondolja senki, hogy csak „órmótlan-ruhák” készülhetnek ebből az anyagból! Szuper nadrágjaink, felsőink, sőt, még egybe-ruháink is lesznek hamarosan a webshopon.

Mik a tervek a jövőre nézve?

A webshopot nyomni mindenképpen! Azt szeretném fejleszteni, tökéletesíteni. 🙂

Üzenj valamit kérlek az olvasóknak, miért érdemes hozzátok benézni! 

Ha szereted a különleges, limitált darabszámú, egyedi ruhákat, nézd meg a webshopunkat! (www.stellaruha.hu). Nálunk mindenki megtalálja a tökéletes darabot, amit keres. A mostani helyzet egy új szolgáltatást is életre keltett, az online stílustanácsadást. 😉 Ennek keretében lehetőség nyílik képről vagy kameráról történő stílus egyeztetésre, szettek összeállítására-az aktuális évszak, divat,munkahely figyelembevételével. Az első jelentkező története már bejegyzésben is olvasható a Facebook oldalunkon, melyet remélem, hogy még több is fog követni.

https://www.stellaruha.hu/

https://www.stellaruha.hu/



✔️Ha szeretnél körbenézni a webshopban, akkor kattints ide:
www.stellaruha.hu

✔️Instagram:
@stellaandco.ruha

✔️Facebook-oldal:
https://www.facebook.com/stellaruha/

✔️Facebook-(zárt) csoport: https://www.facebook.com/groups/345915205981613/scheduled/

Koronczay Edit

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük