Legyen neked is egy nemzetközi webáruházad fél millió induló termékkel

Legyen neked is egy nemzetközi webáruházad fél millió induló termékkel

Legyen neked is egy nemzetközi webáruházad fél millió induló termékkel, megbízható háttérrel, segítséggel. Egy remek lehetőség részleteibe avatunk be Titeket Salamon Zsuzsanna és Tóth Ildikó segítségével, akik a salamonnet.hu alapítói.

Mivel is foglalkoztok pontosan? 

Egy nemzetközi online kereskedelmi piacon vagyunk jelen. Az online kereskedelem napjainkban rohamosan fejlődik. A jövő egyre inkább a webáruházak javára billenti a mérleg serpenyőjét. Elképesztő és ijesztő, ami a világban manapság történik.Miközben a gazdaság mindenhol a fennmaradásért küzd, addig az online kereskedelem egy nap alatt is óriási forgalmat generál.A felnövekvő generáció már valószínű legnagyobb részt csak online fog vásárolni.A felhasználóbarát működési mechanizmusok lehetővé teszik, hogy az emberek az otthonukból kényelmesen, pár kattintással vásárolhassanak. Rengeteg időt és bosszúságot megtakarítva, úgymint sorban állás, parkoló megtalálása, dugók elkerülése. Webáruházunkban kaphatók többek között műszaki cikkek, ruhák, sportszerek, könyvek,játékok, kerti háztartási cikkek és tartós fogyasztási cikkek is, olyanok, amiket minden nap megvásárolunk valahol. Miért ne tennénk ezt a saját webáruházunkban?

Mikor kezdtétek el, milyen indíttatásból?

Én személy szerint egy évvel ezelőtt kezdtem ezzel foglalkozni, mert imádok utazni. Ahhoz, hogy évente ezt többször meg tudjam tenni szükségem volt egy olyan plusz kereset kiegészítésre, és egy passzív jövedelemre, ami biztosítja számomra, hogy ne legyen gond megvenni egy repülőjegyet egy távolabbi országba. A munkatársam, akivel szorosan együtt dolgozom, egy évvel ezelőtt kezdte el és azért dolgozik, hogy a házára felvett hitelt minél előbb vissza tudja fizetni.

Mi a munka lényege? 

Megmutatni az érdeklődőknek, hogyan kerülhetnek ők is be az online kereskedelem vénájába, a kereskedelem azon oldalára, ahol nem csak ők fizetnek a termékekért, hanem a többi embervásárlásai után, hogyan építhetnek ki  egy passzív jövedelmet. Magyarországon a járvány miatt az e-*kereskedelem ugrás szerűen 2-3 évet lépett előre. Manapság az egyetlen biztos szektor, az az e-kereskedelem, ami rohamosan növekszik, és óriási bevételt eredményez.Ahhoz, hogy valaki ebben az online kereskedelemben részt tudjon venni, jó ötlet, ha kap egy saját webáruházat, ahol minden a rendelkezésére áll. Saját domain név, saját arculat, egyedi logó, egyedi színvilág. Ezzel már el is kezdhető az online munka.

LEGYEN SAJÁT WEBÁRUHÁZAD MÉG AKKOR IS HA EDDIG NEM FOGLALKOZTÁL AZ ONLINE KERESKEDELEMMEL!

Kattints IDE>>> és nézd meg a részleteket!

https://salamonnet.hu/u/

Miért érdemes jelentkezni és ennek mi a módja?

Jelentkezni azért érdemes, hogy megtudja a jelentkező a részleteket. Hogyan lehet saját webáruháza egyedi arculattal. (ezt elképzelheti, mint ha az Amazonnak lenne a partnere). Utána annak függvényében el tudja dönteni, megoldás lehet e az ő életére vagy sem. Szeretne-e részt venni a világ leggyorsabban fejlődő iparágában. Jelentkezni a www.salamonnet.hu oldalon lehet.

Miben segíthet az ember életén, ha valaki úgy dönt, belevág ebbe a munkába?


Rengeteg embert ismerek, akik a felvett hitel súlya alatt görnyednek. Ezek az emberek nem látnak kiutat. Rengeteg család szűkölködik, éppen, hogy a saját fenntartásukat meg tudják oldani.Hosszútávon biztosíthat magának egy rendszeres jövedelmet. A webáruházban a mindennapi fogyasztási termékek vásárlásának lehetőségével folyamatos forgalom generálódik, ami hosszútávon  biztosíthatja a kereset kiegészítést. Azon túlmenően, hogy az anyagi biztonságuk fokozódik, elérhetjük azt, hogy kiegyensúlyozott, feszültségek és stressz nélküli életet élhetünk.

A ti életetek miben és hogyan változott meg, mióta itt dolgoztok?

Sok  jó emberrel ismerkedtünk meg, akiktől rengeteget tanultunk. A pozitív gondolkodású emberek nagyon inspirálóak tudnak lenni. Elmondhatjuk, hogy egy remek segítőkész csapatot sikerült magunk körül kiépíteni, ahol a munkatársak azon túlmenően, hogy magukért is, együtt egymásért is dolgoznak. Én személy szerint már utaztam az itt keresett pénzen az Azori szigetekre, csodás volt.

Mit jelent számotokra a munkátok?

Ez a munka tulajdonképpen az emberekkel folytatott kapcsolatteremtés, kommunikálás. Megmutatni ezt a lehetőséget mindenkinek, aki egy jobb életet szeretne elérni, és nyitott a változásra. Az nagyon jó érzés, ha bárkinek segíteni tudunk azzal, hogy az  anyagi helyzetében egy pozitív változás következhessen be.

Hogyan lehet neked is egy nemzetközi webáruházad fél millió indulótermékkel? Nézzük mit kapsz az induláskor? Kattints IDE>>> és nézd meg a részleteket!

https://salamonnet.hu/

Mik a rövidebb távú terveitek?

Rövid távú tervünk, hogy bővíteni szeretnénk a csapatunkat olyan agilis, fáradságot nem kímélően dolgozni akaró emberekkel, vezetőkkel, akiknek vannak terveik, céljaik, akik nyitottak az általunk kínált lehetőségre.

Mik a hosszabb távú tervek?

Hosszabb távú tervünk egy olyan passzív bevételi forrás megalapozása, hogy ne kelljen 1-2 év múlva azon aggódni, vajon miből vegyük meg a szükséges dolgokat a hónap végén, vagy miből fogjuk fenntartani magunkat a nyugdíjas éveinkben. Ne lihegjen többé a bank a hátunk mögött, mert nem veszünk többet fel hitelt. Bármerre is szeretnénk utazni, ne legyen gond az anyagiak összespórolása.

Üzenjetek kérlek az olvasóknak, miért érdemes csatlakozni, mi vár rájuk, ha úgy döntenek, szeretnének veletek dolgozni!  

Aki szeretne velünk dolgozni, akit érdekelne egy online webáruház nyújtotta kereseti lehetőség, az keresse fel honlapunkat a www.salamonnet.hu és regisztráljon. Tegye fel személyesen nekünk a kérdéseit, nagyon szívesen válaszolunk mindenre. Mindent elmondunk őszintén, nincs semmiféle titok, vagy olyan dolog amiről ne kérdezhetne bárki.

Legyen saját webáruházad! Kattints IDE>>> és nézd meg a részleteket!

https://salamonnet.hu/

Koronczay Edit

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük