Hitel nélkül így érhető az anyagi biztonság - Biztos tipp a boldogsághoz

Hitel nélkül így érhető az anyagi biztonság – Biztos tipp a boldogsághoz

Hitel nélkül így érhető az anyagi biztonság – Biztos tipp a boldogsághoz.

Óriási sikere volt az e-kereskedelemről szóló legutóbbi cikkünknek, melyben az Ecommerce birodalmat mutattuk be.

A cikket IDE kattintva tudod elolvasni:

A cikkben megmutattuk, hogyan lehet saját, kulcsrakész webáruházad fél millió termékkel, saját domainnal, saját logóval, saját dizájnnal és egyedi arculattal. A salamonnet.hu megalapítóival, Salamon Zsuzsannával és Tóth Ildikóval beszélgettünk arról, hogyan érhető el anyagi biztonság hitel nélkül és ezáltal egy boldogabb élet is.

Hitel nélkül így érhető az anyagi biztonság - Biztos tipp a boldogsághoz
Hitel nélkül így érhető az anyagi biztonság – Biztos tipp a boldogsághoz

Szerintetek mi szükséges a boldogabb élethez?

Sokan erre rávágják, hogy a pénz. Ez igaz is meg nem is, de mindenképpen szükséges a mai elanyagiasodott világunkban.

Mit is jelent A BOLDOGABB ÉLET?

Nagyon felértékelődött a pénz szerepe. A pénz nem boldogít, de elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelő minőségi életet élhessünk. Amennyiben viszont nem áll rendelkezésre elegendő, akkor feszültek lesznek az emberek, sok vita és veszekedés a pénzhiány miatt alakul ki. Családok mennek tönkre. A boldogabb élethez elengedhetetlen, hogy anyagi biztonságban legyünk.Így tudunk megadni mindent a családunknak, tudjuk valóra váltani az álmainkat. És a végén egy nyugodt idős kort megélni.

Hogyan érhető el a boldogság? Egy szebb élet?

Egyrészről ha a szeretteink vesznek körül bennünket. Az már boldogság. Ha mindenki egészséges az is boldogsággal tölt el. Ez a fajta boldogság arra sarkall bennünket, hogy biztosítsunk számukra mindent. Ehhez viszont szükségünk van a pénzre. Ha nincs elég akkor plusz munkát vállalunk.Persze csak azok, akik nem csak siránkoznak és sajnáltatják magukat, hanem a tettek mezejére lépnek, mert felismerik, hogy változtatni kell a sorsukon.

Mit tapasztaltok mennyire jellemzőek a mai világban az anyagi gondok?

Nagyon nagy problémát jelent az anyagi gond a legtöbb családban. Sokan elvesztették az állásukat. Sok vállalkozó kénytelen abbahagyni,amit évekig folytatott. Nincs tovább. Sokan kerültek már eddig is kilátástalan helyzetbe.A problémáinkat senki nem fogja megoldani. Senki nem fog kopogtatni az ajtón a megoldással. Saját magunknak kell kézbe venni az életünket és megoldást keresni minél előbb. Észre kell venni a kínálkozó lehetőséget.

Ennek mi lehet az oka?

Több oka van, ez nagyon átfogó probléma, mert minden mindennel összefügg. Azt tudjuk, hogy a világ vagyonának 90% durván pár ember kezében van. A többi 10% -on osztozik a lakosság 90 %-a.A válság, a vírus, a rengeteg hitel kintlévőség. Az emberek nap, mint nap hallják, vegyenek fel hitelt és ebből megvalósíthatják az álom otthonukat, az álomutazást stb. Arra alapoznak, hogy az emberek többsége azonnal akarja a pénzt, és jó megoldásnak tartja a hitelfelvételt, mert abból rögtön meg tudja valósítani az elképzeléseit. Csak azt nem gondolják át, hogy utána évekig, évtizedekig nyögni fogják, amíg visszafizetik. Addig viszont meg kell húzniuk a nadrágszíjat.

Van remény szerintetek a változásra? Mitől függ ez?

A változásra mindig van remény. A változás itt van bennünk. Csak fel kell állni a fotelból. El kell indulni. Ki kell tűzni az első apró célt magunk elé. Gondolkodni kell a megvalósításán. Élni kell a lehetőségekkel, amit elénk rak az élet.

Hitelek nélkül hogyan érhető el anyagi biztonság?

Többféleképpen: Vagy öröklünk annyi vagyont, amiből szépen eléldegélünk, vagy nyerünk a lottón.Valljuk be ezekre nem túl sok az esély. Így maradt a kemény munka. lehetünk vállalkozók.Egy vállalkozást beindítani több millió forint. Vagy lehet egy kulcsra kész webáruházunk, ahol induláskor kapunk fél millió terméket, 15 ezer potenciális vásárlóval. Ahol elhelyezhetjük kiemelve a saját termékeinket is úgy, hogy nem kell saját webáruházat lefejlesztetni, működtetni, ami szintén több millió forint. Lehetőségünk van piacteret nyújtani olyanoknak is, akiknek szintén van saját termékük, de csak szeretnék a termékeket piacra dobni.

Koronczay Edit

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük