Ezért jó 40-es nőnek lenni! 14 ok, ami miatt vonzóbbak, mint a fiatalok

Ezért jó 40-es nőnek lenni! 14 ok, ami miatt vonzóbbak, mint a fiatalok

Ezért jó 40-es nőnek lenni! 14 ok, ami miatt vonzóbbak, mint a fiatalok

Sok nő érezheti azt 40 év felett, hogy már semmi esélyük és az ő idejük lejárt. Már nincsenek lehetőségeik, sem álmaik. Nem kívánatosak és nem találnak magukban semmi olyan szépet, ami vonzóvá teheti őket a férfiak számára.  

Az idősebb emberekkel szembeni kimondott vagy kimondatlan megkülönböztetés egyre gyakrabban előfordul, de minden esetben alaptalan. 40 év felett még senki sem számít öregnek, sőt!

A kor minden esetben csak egy szám és mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát. Létezik 60 éves ember 45 éves külsővel és lélekkel, de előfordul pont az ellenkezője is.

40 felett virágzik csak ki igazán egy nő és ennek számos oka van. Most 14 példát hoztunk, ezek megmutatják mi miatt is lesznek vonzóbbak a férfiak szemében a 40-es hölgyek.

Ezért jó 40-es nőnek lenni! 14 ok, ami miatt vonzóbbak, mint a fiatalok

Ők már elfogadták és felvállalják a testüket

Miután elérték a negyvenes kort a nők, szinte mindig végül elfogadják fizikai megjelenésüket, és sokan közülük már nem szégyellik a hibáikat, sőt, bátran fel is vállalják azt. Mert már képesek a hibákból előnyt kovácsolni.

A társadalom nagy nyomást gyakorol a nőkre a megjelenésük miatt, ez pedig egy csapda, amibe sok fiatal nő esik: ők  úgy érzik, hogy úgy kell kinézniük mint ezek a hamis szépségideálok.

Az idős nők viszont nagyobb bátorsággal vállalják fel magukat és tudják mi áll jól nekik, erősek és képesek követni a saját ízlésüket.

Élvezik az életet

Minél régebben születtél, annál jobban tudod, hogy csak egy életet élhetsz. Mersz kockázatot vállalni, mersz szeretni, mersz döntéseket hozni. Nem félsz szenvedélyesen élni a mindennapokat és attól sem riadsz meg, ha valami szokatlanba kell kezdened. Minden lehetőséggel élni kell, mert csak egy életünk van. Ezt sok fiatal még nem érti.
Az idősebb nők jól viselik, ha el kell hagyniuk a kényelmes komfortzónát. Hajlandóak arra is, hogy kifejezzék kívánságukat.  A fiatalabb nők féltek ettől, az idősebbek nem kényszerből cselekednek. Azt teszik, ami jó nekik.

Tudják, hogy mi a jó

A negyvenes vagy idősebb nők egyszerűen több tapasztalattal rendelkeznek, mint a fiatalabbak. Akár a szakmai kapcsolatokról, a családról vagy a szexualitásról van szó, mindig tudják, mi  a jó saját maguknak és a párjuknak is. Idővel megtanultak mindent, ami segíti és életben tartja a másik érdeklődését.

Nem félnek kifejezni magukat

Az idősebb nők ismerik szavaik következményeit, de nem félnek elmondani érzéseiket. Ez a bölcsesség egyik formája, amelyet ezek a nők az idő múlásával szereztek.

Tudják mit akarnak

A negyvenes nők már nem tinik, pontosan tudják mit akarnak, és nem félnek megszerezni. Tudják azt is, hogy adódhatnak váratlan helyzetek, sőt azt is, hogy nem minden alakulhat mindig úgy, ahogy eltervezik. Az élet ilyen. Ők már tudják.

Függetlenség

Ezeket a nőket valószínűleg nem kényeztette el minden pillanatban az élet. Voltak nehéz és küzdelmes pillanataik, időszakaik. Ami akkor fájó volt, de egy tanulási folyamat részét képezték. Nem egyszer és nem kétszer kellett önállóan és egyedül átvészelni nehézségeket, szép lassan függetlenné váltak. Képesek egyedül is dönteni. Nincsenek rászorulva arra, hogy irányítsd őket. Egy negyvenes nő szemében ott tükröződik már a múlt.

Képesek elválasztani a szerelmet a pillanatnyi örömöktől

Sok fiatal férfi élvezi a pillanatnyi örömöket, a lehető legjobban ki akarják élvezni az életet, mielőtt megállapodnak. A nők általában a lehető leghamarabb szeretnék elérni a stabil életet. Az érettebb nők ismerik a különbséget a szenvedélyes éjszakai kaland és a szerelmi történet között, míg a legfiatalabbak  gyakran összekeverik a kettőt.

Több kapcsolat=tapasztalat

Ebben a korban valószínűleg már több kapcsolat áll egy nő mögött. Elég tapasztalatot szerzett már ahhoz, hogy tudja milyen tulajdonságokat keres a másikban és ismeri azokat a vonásokat is, amelyeket nem tolerál. Ez teszi az érett nőket sokkal jobbá, mert tudják, mit akarnak.

Kemények és ellenállóbban

Az idősebb nők, a fiatalabb társaiktól eltérően, már számos dolgot tapasztaltak és valószínűleg nem reagálnak impulzívan és ésszerűtlenül az élet viszályaira, nehézségeire.  Egyedülálló tulajdonsággal és életbölcsességgel rendelkeznek, ami igencsak vonzóvá teszi őket a férfiak szemében.

Kötelességtudóak

Az idősebb nők jobban értik a kötelességeket és nagyszerű felelősségtudattal rendelkeznek. A férfiak ezt nagyon szeretik.

Céltudatosak

Az idősebb nők nagyon szigorú ütemezéssel dolgoznak. Tudják, mit kell tenniük a célok elérése érdekében, ellentétben azokkal a fiatalabbakkal, akik hajlamosak ráérősen és túl “nemtörődöm” módon kezelni a dolgokat.

Bölcsesség

A fiatal nők általában nem tudják kontrollálni az érzelmeiket, nem fogadják el mások tanácsait.  A 40-es nők azonban tele vannak már bölcsességgel és a korábbi tapasztalatokból sokat is tanultak.

Érdekesebb velük az élet

Ebben a korban a nők nagy valószínűséggel már tényleg élvezik az életet, tudják mi áll mögöttük és mi előttük. Kiváló tanácsokkal és nézetekkel rendelkeznek számos témában. Lehet velük bármiről beszélgetni, mindenhez hozzá tudnak szólni.

Kimaradt valami? Írd meg nekünk!

Miklós Edit

Forrás: santeplusmag.com

Facebook oldalunk:

FreeMix

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük