Így frissítsd fel otthonod színeit

Így frissítsd fel otthonod színeit

Időnként úgy érezzük, ideje felfrissítenünk otthonunk színeit, de egy-egy váza vagy apróság kicserélése nem mindig elegendő. Sok esetben már nem érezzük elégnek az apróbb kiegészítők cseréjét, mert nem tudjuk vele kellőképpen megváltoztatni az adott helyiség hangulatát és ilyenkor kicsit többre vágyunk.

A legegyszerűbb a teljes bútorzat cseréje lenne, de valljuk be, azért ez igen ritka esetben kivitelezhető, ráadásként előfordulhat, hogy nincs is szükségünk arra, hogy minden egyes bútorunkat újra cseréljük. Ilyenkor jól jöhet, ha egy kicsit más szemmel tekintünk meglévő bútorainkra és nem a megunt, kopott darabokat, hanem az újjá varázsolható jövőbeni kedvenc bútorainkat látjuk bennük.

Az otthoni kárpitozástól sokan ódzkodnak, pedig valójában nem bonyolult dolog, a munkafolyamatok egy kis elszántsággal és kreativitással könnyen megtanulhatóak kisebb bútorokon és kellő rutin elsajátítása után akár a nappali kanapéjának is nekiláthatunk.

Megfelelő bútorszövet választás

Az otthoni kárpitozás egyik nagy kérdése a bútorszövet helyes megválasztása, hiszen a szövet alapjaiban meghatározza majd a végeredményt. A bútorszövet megválasztásánál ne csak a színt vagy a szövet mintázatát vegyük figyelembe és azt, hogy az újonnan kárpitozott bútor hogyan mutat majd a leendő helyén, hanem a bútor használatának megfelelően a szövet további tulajdonságaira is ügyeljünk. Egy napi használatú étkezőszéket érdemes magas kopásállóságú, strapabíró szövettel kárpitozni és ugyanez igaz például a tévézéshez használt kanapénkkal is a nappaliban. Ugyanakkor egy ritkábban használatos, inkább dekoratív olvasófotel bátran kaphat kisebb kopásállóságú, kifejezetten finom szövésű bársonyhuzatot, a kültéri pihenőszékünkre pedig érdemes UV álló és vízlepergető kültéri szövetet választanunk.

Ha igazán jó minőségű, színtartós és magas kopásállóságú bútorszövetet szeretnél, bármilyen stílusú és színű kárpitot keresel, a Rug & Roll webshopjában egészen biztosan megtalálod.



A Rug & Roll bútorszövet és szőnyeg webshop magas minőségben kínál különféle stílusú bútorszöveteket, széles színválasztékban és nem szükséges nagy mennyiséget vásárolnod, a kisebb bútoraid kárpitozásához egy méter rendelési egység felett akár már 10 centiméterenként is vásárolhatsz a neked legjobban tetsző szövetből.

Bútorszövet tisztítás vegyszerek nélkül

Így frissítsd fel otthonod színeit
Így frissítsd fel otthonod színeit

Minden egyes Rug & Roll bútorszövet kifejezetten magas kopásállósággal rendelkezik, így nem kell amiatt aggódnod, hogy a felújított bútorod ülőfelülete elkopik vagy elszakad. A webshop által kínált bútorszövetek között ráadásként olyan speciális szöveteket is találsz, amelyek úgynevezett Aqua Clean szennytaszító védőréteggel felületkezelt szövetek. Ez a hajszálvékony speciális védőréteg nem engedi, hogy a szövetre csöppenő szennyeződések a szövet szálai közé juthassanak, ennek köszönhetően a szövetre cseppenő foltok – akár zsírfoltok vagy olajfoltok is – vegyszer használata nélkül pusztán víz és egy törlőkendő segítségével pár perc alatt maradéktalanul eltávolíthatóak. Így nem kell többé a szövetek súrolásával vesződnöd, a kanapéd vagy a kedvenc foteled mindig tiszta és új marad.

Így frissítsd fel otthonod színeit
Így frissítsd fel otthonod színeit

A Rug & Roll webshopban találsz síkszöveteket, steppelt, mintázott műbőr szöveteket, bársony hatású, luxus érzését keltő bútortextilt, de akár UV álló és vízlepergető kültéri bútorszöveteket is. A teljes választék megtekintéséhez érdemes ellátogatnod webáruházuk oldalára és ha a tervezés során kérdéseid merülnek fel vagy nem tudod eldönteni, számodra milyen bútorszövet lenne az ideális választás, látogass el a webshop budapesti bemutatótermébe vagy keresd őket elérhetőségük egyikén és szakértő kollégáik szívesen segítenek a megfelelő szövet kiválasztásában.

Vendégcikk

Kép forrása: Canva Pro

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük