Indul az RTL Klub vadonatúj, nagyszabású showműsora!- Tehetség első látásra

Indul az RTL Klub vadonatúj, nagyszabású showműsora! – Tehetség első látásra

Indul az RTL Klub vadonatúj, nagyszabású showműsora! – Tehetség első látásra

A világszerte nagy sikerrel bemutatott Game of Talents – Tehetség első látásra Magyarországra érkezik!

A nagyszabású game show szeptember 4-től, 19 órától indul az RTL Klub műsorán.



A vadonatúj, szórakoztató szuperprodukcióban egyszerre van jelen a showműsorok szemkápráztató látványvilága és a game show-k izgalma. Elképesztő tehetségek mutathatják meg magukat, miközben a stúdióban komoly pénznyeremény,

10 millió forint a tét!

Indul az RTL Klub vadonatúj, nagyszabású showműsora!
Indul az RTL Klub vadonatúj, nagyszabású showműsora!



A Tehetség első látásra című produkcióban – Istenes Bence műsorvezetésével – adásonként két pár játszik egymás ellen, ahol a párok egyik tagja egy híresség, miközben a színpadra ismeretlen személyek érkeznek, akikről ki kell találni, hogy miben lehetnek tehetségesek (például: szabadulóművész, akrobata, késdobáló, tűznyelő, táncos, mesemondó, jazz gitáros).



Találjuk ki, mit tudnak!



A játékosok – és a nézők is – kisfilmekben elrejtett nyomok alapján találgatnak, vajon mi lehet az ismeretlen, civil ruhás személy tehetsége? Amikor eltűnik a fal, elkezdődik egy látványos előadás, ezzel egy időben a pár számára kiderül, jól tippeltek-e. A jó tippekkel a játékosok minden körben pénzt gyűjthetnek a nyereményalapjukba, de ha tévednek, ellenfelük kapja meg az összeget. A tehetségek pedig nagyközönség előtt mutathatják be elképesztő tudásukat!  



A Game of Talents – Tehetség első látásra formátum a Fremantle és az UFA saját fejlesztése, hazánkban a showműsort az UFA Magyarország gyártja. A produkcióért az X-Faktor sikeres senior kreatív producere, Verebély Marcell felel.

Szeptember 4-én jön az új műsor az RTL Klubon.

Forrás: RTL Sajtóklub

Facebook oldalunk: FreeMix       >>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük