A befektetés nem korhoz kötött, de mégis mire érdemes befektetnünk?

A befektetés nem korhoz kötött, de mégis mire érdemes befektetnünk?

Befektetés. A szó, aminek hallatán sokan dühbe gurulnak, vagy éppen feszültséget éreznek. Tény, kissé terhelt fogalom, viszont a mögöttes tartalma pozitív. A megtakarított pénz sem a dunyhában, sem a banki széfben nem szaporodik, sőt valójában kizárólag veszít az értékéből. Ellenben egy jó döntés nyomán átcsoportosíthatóak azok a szabad kapacitások, amikből aztán valami még nagyobb dolog születhet.

Mibe érdemes fektetni?

Ez az a kérdés, amire pénzügyi tanácsadók vélhetően órák hosszán át tudnának válaszolni. Jöhetnének a kötvények, az értékpapírok, az arany és társaik. Viszont most foglalkozzunk egy szegmenssel, az ingatlanokkal. A szakértők azt jósolják, hogy újbóli áremelkedés előtt állunk, tehát akinek van mit a tejbe aprítania most érdemes lépni. Az, azonban belátható, hogy vadonatúj vagy újszerű lakásra rábukkanni Budapesten vagy környékén ugyan lehet, viszont hogy nem kevésért az biztos. Ellenben rosszabb állapotú alternatívák jobban akadnak, amik aztán szépen idővel helyrehozhatóak. Van bennük ráció!

A fürdőszoba felújítás például pazar ötlet arra, hogy miként növelhető döbbenetes mértékben az ingatlan értéke. Ha a mellékhelyiség és a fürdő nemcsak, hogy rendezett, hanem maximális komfortfokozattal rendelkezik, az több millió forinttal dobhatja meg az ingatlan árát. Miközben maga a felújíttatás százezrekből megoldható alapesetben. Persze az egyéni preferenciák nyilván a mérvadóak a kalkuláció elkészítésénél.

Sok kicsi sokra megy?

Igen, szóval ha most a komplett felújításra nem futja, akkor tökéletes a lépésenkénti előre haladás. Kezdődhet minden mondjuk a WC tartály csere megvalósításával, aztán utána jöhet a többi is. Így sokkalta tervezhetőbb és költséghatékonyabb a kivitelezés.

Cégünk a komplex, egész fürdőt egyszerre és egyben érintő felújítást épp úgy vállalja garanciával, mint a részletekben történő renoválást. Az előre leegyeztetett időpontoknak köszönhetően a folyamat levezénylése nem okozhat nehézséget, miközben a gyorsaság, egyúttal a minőségi kivitelezés is borítékolható.

Vendégcikk

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük