FreeMix MÉDIAAJÁNLAT – SZPONZORÁLT LINK REKLÁM

FreeMix MÉDIAAJÁNLAT – SZPONZORÁLT LINK REKLÁM

A FreeMix Magazinban megjelenő üzleti célú reklámoddal széles körben, eredményesen tudod hirdetni termékeidet és szolgáltatásaidat.

MIÉRT A Freemix Magazinban HIRDESS?

  • A FreeMix Magazin Magyarország egyik legösszetettebb, legszínesebb MIX tartalmakkal rendelkező portálja, amely 100 százalékban magyar kézben lévő független portál.
  • Naponta jelennek meg saját gyártású tartalmaink.
  • A FreeMix Magazin ismertsége és jó hírneve, stabil működése már évek óta szolgálja az olvasókat illetve az üzleti/magán célú hirdetőket is.
  • Politikai, társadalmi, etnikai, üzleti hovatartozástól függetlenül biztosítunk megjelenést szinte minden üzleti/magán célú hirdetőnek.
  • Egyedi, extra, összetett reklámlehetőségeket és minőségi környezetet biztosítunk, ezen keresztül nagyszámú és potenciális célközönséghez jutnak el a reklámok.
  • A FreeMix Magazin látogatottsága és ismertsége évek óta dinamikusan, napról-napra, folyamatosan növekszik, így a megjelenő hirdetések garantáltan nagyszámú közönséghez jutnak el.
  • A FreeMix Magazinon keresztül sikeresen elérhetőek és megszólíthatóak a különböző életkorú és nemű, a különböző városokban élő érdeklődők.
  • A piaci és felhasználói igények alapján folyamatosan fejlesztett portálunkon a hét minden napján ügyfélszolgálatot biztosítunk a látogatók, a felhasználók és a hirdetők részére.
  • A FreeMix Magazin aktív a közösségi médiában, közel 10. 000 fős Facebook oldalunk aktív közösséggel rendelkezik. A posztok nagy elérésekkel rendelkeznek és számos csoportban megtalálhatóak napi szinten.

FIZETÉS

A megrendelést követően aznap elküldjük e-mailben a számlát.

Melyet független újságírói tevékenységről állítunk ki. A számla ÁFA-mentes és átutalásos.

Fizetés a megállapodásnak megfelelően banki átutalással teljesíthető a számlán feltüntetett határidőig.

A megrendelés első napja az adott pénzösszeg számlára érkezésének napja.

Amennyiben szeretnéd a termékeidet és a szolgáltatásaidat hirdetni és reklámozni, úgy használd FreeMix Magazin által kínált hirdetési-és reklám lehetőségeket.

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége, további információk:

info@freemix.hu

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük