Ezek a csillagjegyek vadítóan szexisek - Forró horoszkóp

Ezek a csillagjegyek vadítóan csábosak – Horoszkóp

Olyan csillagjegyek következnek, akik úgy működnek, mint egy mágnes. Szinte vonzzák a másik felet. Elég megjelenniük és óriási kisugárzásuk szinte magával ragad mindenkit. Hatalmas szenvedély és tűz lobog bennük, rabul ejtenek mindenkit.

Ezek a csillagjegyek vadítóan szexisek - Forró horoszkóp
Ezek a csillagjegyek vadítóan szexisek – Forró horoszkóp

Nézzük kikről is van szó, íme a legszexisebb, legcsábítóbb csillagjegyek!

Rák

E csillagjegy szülötteit bátran és jogosan hívhatjuk a szív meghódítóinak. A Rák szinte minden partnert elvarázsol, ha azt akarja, hogy veled legyen, akkor tehetsz bármit, akkor is eléri a célját. 

Ha találkozol vele, biztosan felejthetetlen alkalomban lesz részed. Először úgy tűnik, hogy ez egy nagyon félénk csillagjegy. De készülj fel, mert hamar előbújik belőle a kisördög. Kinyílik, sziporkázik, csábít, játszik a másikkal.

Tudja mi az a flörtölés, nagyon tudatosan és hatékonyan használja a csábítás eszközeit, elképesztő mennyiségű és minőségű romantika jellemzi.

Szó szerint rabul ejti a szívedet. Már ha ő épp ezt akarja.

Szűz

Ez a másik nagyon romantikus csillagjegy. Szereti, ha a másik fél igazi úriemberként viselkedik és az illető egész randi, találkozó alatt vigyáz rá, törődik vele és lesi a kívánságait. 

Váratlan cselekedetekre képes, amiket azért alkalmaz, hogy hamarabb rabul ejthesse a másik szívét. Minden csajos trükköt bevet, szexuális kisugárzása óriási és ezt nagyon jól tudja magáról.

Tudja mikor mit kell tennie ahhoz, hogy a másik fél le se tudja venni a szemét róla.

Tud előnyösen öltözködni, kihangsúlyozva a szexi részeket és nagyon szenvedélyes. Ha találkozol vele, készülj fel, mert a randi tele lesz meglepetésekkel.

Facebook oldalunk: FreeMix>>>

Bak

Nagyon érdekes, összetett személyiség. Okos, tanult, érdeklődő. A tudása az, amivel hódít. Ez az ő csábereje.

Ha meg akarod hódítani, akkor bizony készülnöd kell a találkozóra, tájékozódj mit szeret, ezeknek te is olvass utána, a kedvenc filmjeiről, könyveiről, városairól is informálódj.

Ha látja a Bak, hogy valamelyik kedvenc témájához hozzá sem tudsz szólni, akkor bizony esélytelen a helyzeted.

Ha viszont tudsz vele jól kommunikálni, akkor el tudod varázsolni őt. Nagyon szelíd, jól tud flörtölni, ezt is okosan, tudatosan teszi. Úgy hálózza be a másikat, hogy az észre sem veszi mi történik. 

Interjúk >>>ide kattintva>>>olvashatóak!!!

Ha Te is szeretnéd cégedet, termékedet, tevékenységedet interjú keretében bemutatni várjuk megkeresésedet: info@freemix.hu

Nyilas

A Nyilas  igen tüzes természet, nagyon szereti a természetet. Ezért a romantikus este számára a természetről szól. Imádja a csillagokat, a holdfényt, a tüzet, a túrázást.  

Ha szélsőséges körülmények között nem állod meg a helyed, fel is út, le is út.

Nagyon kreatív ember, ez az egész életére jellemző, ez szinte sugárzik belőle és ezzel mindig felhívja magára a figyelmet.

Amikor beszélni kezd, minden szempár rá szegeződik, magával ragadó egyéniség.

Egy kicsit önző, hiszen ha már nem akar téged, továbbáll, simán, nem hatja meg a fájdalmad. A saját útját járja.

A szenvedély azonnal fellángol benne, ha úgy érzi a megfelelő embert sodorta elé a Sors. A lehetőséget pedig meg is ragadja, azonnal csábít. Sikeresen.

Ikrek

Szokatlan találkozásra készülhetsz vele. Soha nem unalmas, mindig a kalandot keresi. Az újat, a jobbat, az izgalmasabbat. Olyan vele az élet, mintha nagy sebességgel robognál vele együtt egy hullámvasúton.

Elég merésznek kell lenned, ha egy Ikreket akarsz elcsábítani, ő ugyanis belelát a lelkedbe, nem lehet átverni.

Ha egy átlagos életre vágysz, állóvízre, akkor ne számíts tőle semmire. Nem téged fog választani.

Ő a lendületével hódít, az energiáival. Ez vonzza a másik embert. Igen szenvedélyes ember az Ikrek, minden pillanatát megéli az életnek, nagyon tud örülni és ez az érzés sugárzik belőle. Azonnal rabul ejti a másikat és soha többet nem lehet őt elfelejteni.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Legyél a támogatónk, segítsd a FreeMix működését!

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük