Angyal

Angyal érkezett Hozzád, sok mindenben fog segíteni – Nézd meg!

Angyal érkezett Hozzád, sok mindenben fog segíteni – Nézd meg!

Csak az tudja felhőtlenül élvezni a jelent, aki feldolgozta és elengedte a múltat.

Te is erre vágysz? Akkor hagyd, lépj túl a múlton, és kezdj el harcolni a jelendért!

Bizonyára nehéz lesz ez az út, de nem megoldhatatlan. Ne add fel soha , menj tovább! Ez a folyamat jelentős időt vesz igénybe, de nyugodt lehetsz, mert meg is lesz az eredménye!

Az Angyal eljött, hogy segítsen Neked. Utat mutat abban, hogyan javítsd ki a régi hibákat, és segít abban is, hogy végre javítani tudj az életeden.

1.
2.
3.
Angyal

1. Angyal: Már nem is nagyon hittél a változásban, annyi rossz történt mostanában veled. Engedd el a múltat, és gondolj a jövőre, mert a január kedvező lesz a számodra.

Ne pazarold az erődet fölösleges dolgokra, ami megtörtént, az megtörtént, úgysem lehet már rajta változtatni. Gondold át mi volt és keresd fel az érintetteket, akármennyire nehéz lépés is ez. Beszéljétek át, hogy mi történt. Ez kell ahhoz, hogy tovább tudj lépni.

Korrigáld a múltbéli hibákat, hogy többé ne követhesd őket el.

Felejtsd el a régi sérelmeket, adósságokat, rossz, fájó emlékeket. Nyilvánvaló, hogy hosszú idő után már senki sem fizeti vissza az adósságokat, engedd el, hagyd, inkább tanulj ebből a kemény leckéből.  Engedd el a múltat, és az életed könnyebb lesz. 

Angyal

2. Angyal: Meg kell küzdened a félelmeiddel. Akadályozhatja a boldogságot a benned szunnyadozó rengeteg sérelem, félelem és aggódás.

Bizonyos emberek be akarnak avatkozni az életedbe, felborítanák az egyensúlyt és harmóniát, amiért sokat dolgoztál. Próbálj erős lenni és inkább ne beszélj senkivel a terveidről, csak a közeli családtagjaiddal.

A következő időszak kedvező idő lesz a felejtésre, megbocsátásra és a múlt korrekciójára. Elnézést kell kérned azoktól, akik tényleg megérdemlik. Ennek most jött el az ideje.

Angyal

3. Angyal: A következő időszak számodra tele lesz fényes eseményekkel és különleges találkozásokkal, érzésekkel. Mindez igazi áttörést hoz el számára. Azonban ne minden lehetőséget akarj egyszerre megragadni , mert akkor minden kísérleted kudarcba fog fulladni.

Végre eljött az az alkalom, amikor végre meg tudsz békélni a múltaddal. Felejtsd el a régi sérelmeket! Most már nem kell aggódnod a rég átélt sérelmek miatt. Le tudod zárni a múltat teljesen és tanulságként fogod fel a történteket, építkezni tudsz belőle.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Legyél a támogatónk, segítsd a FreeMix működését!

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük