Frontálisan ütközött össze 2 BKV-busz, többen megsérültek - Képek

Frontálisan ütközött össze 2 BKV-busz, többen megsérültek – Képek

Frontálisan ütközött össze 2 BKV-busz – képek a brutális balesetről.

Frontálisan ütközött össze két csuklós BKV-busz Budapest XVII. kerületében, a Helikopter úton, a Lőrinci út találkozásának közelében. – tudta meg a Freemix.

A Katasztrófavédelem honlapján azt írta: „A fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével megkezdték az utasok kimentését az egyik járműből. A helyszínre mentőt is kértek. Az utat a balesetnél a mentés idejére lezárták.”

„A Helikopter úton, a Lőrinci út találkozásának közelében az utat a balesetnél a mentés idejére lezárták.  A 46-os autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Lőrinci út megállót, a 168E autóbusz szintén terelve jár és nem érinti a Lőrinci út és az Ősrepülő utca megállót.” – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán.

Nyolc könnyű sérültet vittek kórházba, miután összeütközött két busz kedd reggel a XVII. kerületi Helikopter úton. A balesethez több mentőegységet riasztottak.” – tudatta az Országos Mentőszolgálat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese is megerősítette azt az értesülést, hogy azért kellett lezárni a Helikopter utat, mert két busz összeütközött.

MTI, BKK, Katasztrófavédelem, fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Facebook oldal: FreeMix>>>

Legyél a támogatónk, segítsd a FreeMix működését!

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük