Videó - Így kapták el a bódvalenkei nő 26 éves gyilkosát

Videó – Így kapták el a bódvalenkei nő 26 éves gyilkosát

Videó – Így kapták el a bódvalenkei nő 26 éves gyilkosát

Az ügy részleteit Miskolczi István r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese közölte sajtótájékoztató keretein belül.

A a rendőrök 2022. december 23-án elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint megölt egy bódvalenkei nőt a lakásán.

A 26 éves helyben lakó gyanúsított 2022. december 16-án az éjszakai-hajnali órákban kereste fel lakásán későbbi áldozatát, akitől pénzt akart kölcsönkérni.

A nő kopogtatás után, segítségkérés indokával engedte be a lakásába az általa ismert férfit.

Miután kiderült, hogy a gyanúsított pénzt akar kérni, a házigazda elmondta, hogy nincs pénze és hagyja el az ingatlant.

Vita alakult ki, majd a férfi felkapott egy kést, amivel többször megszúrta a nőt, aki a későbbiekben a helyszínen elhunyt.

Az elkövető ezek után átkutatta a lakást, de nem vitt magával semmit, hanem hazatérve elégette a bűncselekmény elkövetésekor viselt ruházatát.

A rendőrök elfogását követően kihallgatták és őrizetbe vették a gyanúsítottat, akit a bíróság letartóztatásba is helyezett, az ügy vizsgálata jelenleg is folyamatban van.

A nyomozás sikerességéhez nagy mértékben hozzájárult a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködő más rendőri szervek, így a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenysége is.

6 képGALÉRIA MEGNYITÁSA

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Facebook oldal: FreeMix>>>

Legyél a támogatónk, segítsd a FreeMix működését!

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük