Ezt az IKEA forgószéket ne használd, balesetveszélyes - Termékvisszahívás

Ezt az IKEA forgószéket ne használd, balesetveszélyes – Termékvisszahívás

Ezt az IKEA forgószéket ne használd, balesetveszélyes – Termékvisszahívás

Az IKEA visszahívja a 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű ODGER forgószéket esés és sérülés veszélye miatt.

Az áruház értesíti minden vásárlóját:

Aki 2219 előtti és 2219 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű ODGER forgószéket vásárolt, arra kéri, hogy függessze fel a termék használatát, és lépjen kapcsolatba velünk, hogy visszakapja a termék teljes vételárát. 

A vásárlók biztonsága kiemelt fontosságú az áruház számára.

Ezért visszahívja a 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű ODGER forgószéket (a 22 az évet, a 21 a gyártás hetét jelöli), mivel fennáll a veszélye annak, hogy a szék csillag alakú lába eltörik, ami esés- és sérülésveszéllyel járhat a használóra nézve.

Az IKEA minden vásárlóját, aki 2221 előtti és 2221 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű ODGER forgószéket vásárolt, arra kéri, hogy azonnal függessze fel a termék használatát, és vigye vissza az IKEA-ba, hogy visszakapja a termék teljes vételárát.

Az közkedvelt áruház szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termékek megfelelnek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak azokon a piacokon, ahol értékesíti azokat.

Ennek ellenére a tudomásunkra jutott, hogy a 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott, antracitszínű ODGER forgószék csillag alakú lába eltörhet.

A 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott, antracitszínű ODGER forgószéket a vásárlók visszavihetik, és visszakapják a teljes vételárat.

A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges.

A termék neve és dátumbélyegzője az ülés alatt található, a szék anyagába beleütve.

Honnan tudhatom, hogy az általam megvásárolt ODGER forgószéket is érinti-e a visszahívás?


A visszahívás csak a 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel (évévhéthét) ellátott antracitszínű ODGER forgószéket érinti.

A termék neve az ODGER forgószék ülésének alján található.

Lásd az alábbi képeket.

További részletek a www.IKEA.hu weboldalon vagy az IKEA információs vonalán: +36 1 460 31 60. Az IKEA elnézést kér a termékvisszahívásból adódó esetleges kellemetlenségekért.  

IKEA

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük