Nézz fel az égre ma este és láss csodát! Ritka látványban lesz részed!

Nézz fel az égre ma este és láss csodát! Ritka látványban lesz részed!

A Vénusz, a Jupiter és a 8%-os holdsarló együtt állása lesz látható február 22-én este, alkonyat után. Ez a ritka, látványos hármas elképesztő energiákat hoz magával. Ma este 8 óráig a 8%-os megvilágítású holdsarlót fogja majd közre a Jupiter és a Vénusz. 

A Vénusz, azaz az Esthajnalcsillag elképesztően fényesen fog tündökölni, ahogy a Jupiter is különleges erővel fogja beragyogni az esti égboltot. A nem mindennapi trió látványát 20 óráig csodálhatjuk majd.

A szabad szemmel is megfigyelhető különlegesség közben nyisd ki a szívedet és gondolj ezekre a sorsfordító tanácsokra:

1. Elengedés

Jogod van ahhoz, hogy elengedd az életedből azt, ami rossz, ami negatív és ami mérgező számodra.

Nyisd ki az utat, a kaput olyan dolgok, emberek számára, akik csak a jót hozzák magukkal, aki és ami örömet okoz számodra.

Ami már nem működik, az nem is fog. Engedd el. 

2. Szívd magadba az energiát

Ez a különleges égi csoda maga az energia! Tisztázd le magadban azt, hogy mi a fontos a számodra és kezdd el a lépéseket afelé, hogy ezeket meg is tudd valósítani. 

Akár írhatsz kívánságkártyákat is, amire ráírod a vágyaidat, céljaidat, terveidet, ezek megerősítést adnak neked. Ne csak álmodozz, cselekedj is. De mindig hallgass a megérzéseidre!

3. Vigyázz a szívedre

Vigyázz a szívedre, hiszen ez biztosítja a vágyak teljesítésének sikerét. A siker, a boldogság, vonzza az irigységet és a viszályt, de még az ellenséget is.

Muszáj erősnek lenned és legyél résen ki az, aki tiszta szívvel közeledik feléd és ki ártó szándékkal. A ragyogó hármas segít eligazodni és erőt is ad.

4. A különeleges trió lendületet is ad

Új ötleteket találsz ki, konkrétabban tudod megfogalmazni a vágyaidat és ha éppen magányos vagy, akkor már tudod mi az, amit keresel a másik félben.

Ne hagyd ki a nagyszerű lehetőségeket, amelyeket ez a különleges együttállás ad neked. 

Nézz fel tehát az égre ma éjszaka és láss csodát! Mert megérdemled!

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix>>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük