Ezt üzenik az angyalok - Szívbemarkolóan mély lélek-teszt

Ezt üzenik az angyalok – Szívbemarkolóan mély lélek-teszt

Ezt üzenik az angyalok. Találó, csodálatos lélek-teszt következik. Eljött a Te Angyalod, hozott egy csodálatos üzenetet – Nézd meg!

A Te Angyalod eljött Hozzád és magával hozott egy személyre szabott, csodálatos üzenetet. Ami csak Rólad szól, a Te lelkedről, a Te életedről, a Te jelenedről. Válaszd ki melyik a Te Angyalod az itt látható 6 közül, majd olvasd el a hozzá tartozó üzenetet. Felkészültél?

  1. A Te Angyalod ezt az üzenetet hozta:

Most már készen állsz a szeretetre, jobban, mint valaha bármikor. Nem csak kapni szeretnél, de adni is.

Eddig féltél megnyitni a szívedet, mert mostanában sok csalódás ért és féltél nagyon az újabb kudarctól. De most eljött az idő, hogy leszámolj a félelmeiddel.

A múltat ​​el kell engedni, és ha képes leszel arra, hogy újra nyiss és újra tapasztalatokat szerezz, akkor meglátod más élmények, jobb élmények fognak érni.

Ha a gondolataid a félelemre koncentrálnak, akkor nem fogod észrevenni azt a lehetőséget, ami az egész életedet megváltoztathatná. Ezért nyisd meg a szívedet az új érzések számára. Csodálatos élményekben lesz majd részed és nagyon boldog leszel végre.

2. A Te Angyalod ezt az üzenetet hozta:

Álmodozó ember vagy, de ennek ellenére sajnos mégis elfelejted a saját álmaidat. Nem szabad kiábrándulnod akkor sem, ha az élet nem mindig az általad elképzelt módon megy és a dolgok nem úgy haladnak, ahogy te szeretnéd.

Hinned kell az álmaidban és akkor valóra fognak válni. Csak ki kell nyitnod a szemedet, észre kell venned a lehetőségeket és meg kell ragadnod azokat.

Ha adódik egy esély, egy lehetőség, élned kell vele. Pontosítsd az álmaidat, fogalmazz meg egész aprólékos célokat, így könnyebb lesz elérned őket, hiszen jobban ismerni fogod az odáig elvezető utat, az elvégzendő feladatokat.

3. A Te Angyalod ezt az üzenetet hozta:

Sokat dolgozol, nincs megállás az életedben. De most itt az ideje, hogy szünetet tarts. Úgy tűnik, hogy mindenkinek szüksége van a segítségedre és magadra nem jut időd, energiád.

Tölts el egy kis időt pihenéssel, gondold át az életedet és igyekezz egészséges egyensúlyt találni a munka és a pihenés között. Az Angyalod ezt üzeni neked és ebben segít Neked.

4.

Az elkövetkező időszak az anyagi sikerekről fog szólni. Végre megkönnyebbülsz, hogy simán mennek a dolgok, olajozottan működik minden. Hihetetlen munkád fekszik ebben. Alig hiszed el, hogy végre révbe értél.

 Fontos döntések előtt állsz. Minden, ami most veled fog történni. csakis pozitív eredményhez vezet majd. Engedd kicsit ki a gőzt, lazulj, pihenj, fordíts magadra figyelmet. Megérdemled!

Sokan küzdenek az életükért, a holnapjukért, a jövőjükért, a gyilkos kór nem válogat. Mi öli meg a rákos sejteket*? Mi segítheti a gyógyulási esélyeket? Napjainkban már többféle lehetőség létezik kemoterápia után*, mellett, amivel a betegek próbálkoznak a gyógyulás érdekében. Ilyenek az életmódbeli változások, valamint az alternatív gyógymódok is, amikkel meg lehet támogatni az orvos által előírt kezelést. 

5.

Hamarosan nagyon világos, tiszta, érzelmekkel és örömteli időszak jön el számodra. Ajándékot fogsz kapni, ez teljesen váratlanul fog érni. Olyan meglepetésben lesz részed, mint korábban még soha.

Úgy érzed majd különleges, mély és erős energiák áramlanak benned és körülötted. Remek ötleteid vannak, melyekkel most megalapozhatod a jövődet.

6.

A múltad beárnyékolja  a jelenedet. Rengeteg fájdalom ért régen és bármennyire is ezt hiszed, nem sikerült ezeket feldolgoznod.

Az agyad szerint ezeken a fájdalmakon már túl vagy és csak előre nézel, de ha mélyen a szívedbe tekintesz, be kell látnod, hogy ez nem igaz és mély nyomokat hagyott a lelkedben mindaz, ami régebben történt.

Nem is tudsz egyről a kettőre tovább lépni és bizalmatlanná is váltál. Szeretnél és szeretsz barátkozni, de csak kevés embernek nyitod meg igazán a szívedet.

Ez az Angyal azt üzeni, nézz vissza a múltba és tanulj belőle!

Gondold át azt, ami akkor történt, dolgozz azon, hogy végre el tudd fogadni, nem tudsz semmit már megváltoztatni. Fogd fel tanulásnak, okulj az eseményekből, vond le a következtetéseket!

Könnyíts a szíveden azzal, hogy elfogadod azt, hogy a múlt a jelened és a jövőd része. Ha erre a pontra eljutsz, akkor végre igazán boldognak érezheted magad.

Miklós Edit

kép: brainum

Facebook oldal: FreeMix>>>

*szponzorált link

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük