Ez a 3 csillagjegy a flörtölés királya

Ez a 3 csillagjegy a flörtölés királya

Ez a 3 csillagjegy a flörtölés királya.

Ez a 3 csillagjegy a flörtölés királya

Gyakran még a komolyabb kapcsolat is enyhe flörtöléssel kezdődik. Végül is ez a nem verbális kommunikáció egyik módja, amely lehetővé teszi a jövőbeli partner számára a kölcsönös vonzalom mértékének felmérését. Ezen túlmenően a különböző csillagjegyek képviselőinek megvannak a maga eszközeik arra, hogy könnyedén megismerkedjenek valakivel és kimutassák vonzalmukat. 

1. Ikrek

Ha akarja az Ikrek, ha nem, az ellenkező nem képviselői folyamatosan azt hiszik az Ikrekről hogy flörtöl. Pedig nagyon nem így van. E csillagjegy szülöttei óriási kisugárzással rendelkeznek, meg sem kell szólalniuk és minden szem rájuk szegeződik. Emellett ráadásul remek kommunikációs képességekkel is rendelkeznek, szóval a csáberejük óriási. Izgalmasak, energikusak, őszinték, titokzatosak. Semmit sem kell tenni az Ikreknek és a másik fél máris vonzódni kezd hozzá. Ez a csillagjegy a flörtölés egyik legnagyobb királya.

2. Skorpió

A Skorpió flörtölése a sokoldalú személyiségén alapszik. Olyan ez a csillagjegy, mint egy boszorkány. Tudja, hogy kell megbabonázni a másikat. A kis fortélyokat ügyesen alkalmazza és hamar az ujja köré csavarja azt, akit akar.  Okosak, bármilyen beszélgetésbe be tudnak kapcsolódni és óvatosan mindig a megfelelő irányba terelik a beszélgetést.  Ezen felül a Skorpiók szeretnek titokzatosnak tűnni, apró jeleket küldeni, emiatt pedig nagyon vonzzák a másik nemet.

3. Halak

Nagyon tudja, mit akar hallani a másik. Ha akar akkor nagyon tud flörtölni, olyannyira, hogy a másikat igen rövid idő alatt leveszi a lábáról. Jobban szeret az online világban vadászni, írásban jobban bánik a csábító szavakkal. Játszik az emberrel, izzítja a tüzet, aztán pedig lelép, amikor már forró a helyzet. Soknak csapja egyszerre a szelet, egészen apró jelekkel tartja fent fokozatosan a másik érdeklődését, hogyha szükség lesz arra az emberre, elő tudja majd venni. Nagy játékos a Halak.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük