Mit láttál meg először? Egyetlen kép képes feltárni lelked legmélyebb részeit

Teszt! Egyetlen kép feltárja lelked legmélyebb részeit

Egyetlen kép, teszt képes feltárni lelked legmélyebb részeit is. Olyan dolgok törhetnek a felszínre, amiről eddig talán nem is tudtál. Egy bizonytalan helyzetben segíthet meghozni a végső döntést, vagy pedig erőt és lendületet ad a folytatáshoz, esetleg az újrakezdéshez.

Mert ezek az önismereti feladatok értetek vannak, rólatok szólnak, rajtatok próbálnak segíteni. Így van ebben az esetben is….

 Adott egy kép, rajta többféle apró részlettel. Amint ránézel, biztosan lesz olyan dolog, apróság, ami odavonzza a tekintetedet, szívedet.

Ne habozz, ne gondolkodj, ne tölts sok időt a döntéssel, hiszen a legelső benyomás számít ennél a tesztnél.

 

Indulhat a teszt? Mit láttál meg először a képen? Ezt jelenti a döntésed:

Mit láttál meg először? Egyetlen kép képes feltárni lelked legmélyebb részeit

A szakállas ember

Összekuszálódtak a dolgok az életedben, nagyon nehéz időszak áll mögötted. Sokszor voltál mélyponton, óriási pofonokat kaptál az élettől, néha talán még a reményt is elvesztetted. A reményt, hogy egyszer jobb lesz…

Úgy érzed magányos vagy és senki nem tud segíteni, senki nem foglalkozik a gondjaiddal. Szinte szomjazol a szeretetre. A megoldás váratlanul bukkan majd fel. Az is lehet, hogy eddig is ott volt előtted, csak nem merted, vagy nem akartad észrevenni. Élj a lehetőséggel, állj fel és cselekedj.

Mindenre létezik megoldás, a te időd pedig most jön el. Nem lesz egyszerű kibogozni a szálakat és mindent helyes irányba tenni, de szép lassan visszanyeri a lelked az erejét és szép lassan, de menetelni kezdesz. Méghozzá egy jó úton, egy irányba…

 

 

Szenvedélyes ember vagy, tele érzelemmel. Bár néha próbálod takargatni, de szinte mindig kimutatod akarva-akaratlanul, amit érzel. Nem szeretsz egyedül lenni, nagyon tudsz szeretni, talán túlságosan is. Ragaszkodó típus vagy. Próbálsz erős lenni, de kis dolgoktól is össze tudsz törni.

Hajlamos vagy arra, hogy a saját magad akaratát, vágyait elnyomod egy másik ember kedvéért és csak az lesz a fontos, amit ő akar. Általában mások akarata érvényesül az életedben. Tudod, hogy ez nem jó, tudod, hogy így te, a szíved, a lelked háttérbe szorul, de gyengének érzed magad ahhoz, hogy a sarkadra állj és harcolj az álmaidért. Viszont egyre inkább kezdesz ebbe belefáradni, szeretnél kinyílni, mint egy virág.

A legelső lépést nehéz megtenni, de utána könnyebb lesz. Akkor fogod csak igazán szépnek látni az életedet, ha megtanulod azt, hogy TE is fontos vagy.

Hegyek

Annyira nagyon vágysz egy másik életre…Mindig is voltak céljaid, álmaid, de sohasem érted még el ezeket. Álmodozni szoktál, nem is keveset, de nem érzed magad erősnek ahhoz, hogy bátor legyél és belefogj. Olyan, mintha egy nagy hegy lábánál állnál, vágysz arra, hogy megmászd és a tetejéről, a magasból nézz körbe…

De félsz elindulni, félsz, hogy nem vagy elég erős. Bízz magadban jobban! Ha van olyan célod, ami ott bújt meg a lelkedben, régóta csak ott lapul, rázd meg magad és kezdj el haladni a megvalósítás útján.

Mert el tudod érni, hiszen a kitartásod meg is van hozzá. Itt az idő a cselekvésre, nem fogod megbánni, ha végre teszel valamit az életedért.

 Vár romjai

Minden, amit felépítettél összeomlott körülötted. Ez váratlanul ért még akkor, ha is ha voltak erre utaló jelek, csak te nem akartad észrevenni. Azt hitted majd minden magától megoldódik. De sajnos a problémákkal foglalkozni kell.

Akkor is ha fáj. Megtorpantál az események miatt és nem nagyon tudod, hova, merre tovább. Azt sem érzed, hogy egyáltalán van-e kiút. Teljesen összetörtek az események, talán az is előfordulhat, hogy magadat hibáztatod és dühös vagy magadra. Nem baj az, hogy megálltál és jó az, ha gondolkozol a történteken.

Időre van szükséged, hogy átgondolj mindent. Rá fogsz jönni, hogy ami összedőlt, azt újra is lehet építeni. Valószínűleg nem lesz ugyanolyan, mint régen, de több, mint valószínű, hogy jobb lesz. Mert a változás, ha az elején fáj is, jót is hozhat. Ezt tartsd magad előtt és kezdj el újra, szép lassan építkezni. Meg fogod tudni csinálni.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Kép: praneting

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük