A legerősebb lélek teszt- Válassz egy angyalt és nézd meg mit üzen neked

Angyal teszt – Mély, pontos, igaz

Íme 3 angyal, válassz közülük egyet és nézd meg mit üzen neked. Ez a legerősebb lélek teszt.

 

 

Vannak, akik bevallják és vannak akik nem: az emberek gyakran fordulnak angyalokhoz segítségért,  útmutatásért, védelemért vagy éppen inspirációért. Nincs ebben semmi rossz. Előre vihet, utat mutathat, átlendíthet a nehézségeken. Jó kapaszkodni valamibe, mert hinni és bízni mindig kell.

 

Remélem nektek is segít ez a lélek teszt

Válassz ki egy angyalt, az amelyik leginkább vonzza a tekinteted, ami megérintette a szívedet. Nem kell kapkodni, nézd meg nyugodtan mind a hármat és hallgass a szívedre.

 

 

 Íme  3 angyal, válassz közülük egyet  és nézd meg mit üzen neked. Ez a legerősebb lélek teszt
Íme 3 angyal, válassz közülük egyet és nézd meg mit üzen neked. Ez a legerősebb lélek teszt

 

Íme tehát a 3 angyal, válassz közülük egyet és nézd meg mit üzen neked. Ez a legerősebb lélek teszt! Kezdjük is el!

 

Angyal száma: 1 – Induljon a lélek teszt:

Ez az angyal pozitív energiát küld és segítséget. Rengeteg probléma emészt jelenleg téged, úgy érzed összeroskadsz a sok teher alatt. Bárhova is nézel, csupán akadályokat látsz és úgy érzed megtorpantál, merre indulj tovább?  Ez az angyal segít megoldani a problémákat, eloszlatja a gondok felhőit és a bánat könnycseppjeit is felitatja.

Bármi történik veled, mindig ott lesz melletted. Erőt ad neked és hitet. Hinni fogsz magadban újra, a képességeidben is, az erődben is. Amikor pedig ez a benned szunnyadó erő újra éled, lesz bátorságot a megfelelő utat választani. Végre látni fogod a fényt az alagút végén.

Angyal száma: 2

Úgy érzed már nem tudsz szeretni, már nem érzed azt a szikrát, ami régen éltetett téged. Ami az energiáidat adta. Elfáradtál. Megálltál. Nincs erőd. Ez az angyal világosságot, fényt hoz számodra. Ismét észre fogod majd venni az élet szépségeit. Értékelni fogod azt, amid van és nem fogsz azután áhítozni, ami nincs.

Élvezni fogod újra a jelent, nem fogsz rágódni a múlton és nem emészt fel többé a jövőd miatti aggódás sem. Az élet lüktet körülötted, vele együtt fogsz te is lüktetni. A szikra, ami benned van, lángra kap. Ki fogod használni az eléd kerülő lehetőségeket.

Angyal száma: 3

Ez az angyal békét hoz számodra. Minden le fog tisztulni benned és körülötted. Le tudod végre zárni a fájó múltat, nem engeded többé, hogy a régen történt események a jelenedet is háborgassák.

Tiszta szívvel és lélekkel, emelt fővel akarsz végre előre nézni és ennek most jött el az ideje. Nem fogsz félni többé a mindennapok harcaitól, nem fogsz magányba burkolózni többé. A békesség ideje jött el, ez az angyal ebben fog segíteni neked.

Miklós Edit

 kép: brainum

 

 

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük