5+1 tipp - amivel magasabbnak tűnhetsz

5+1 tipp – amivel magasabbnak tűnhetsz

Csald el a magasságodat! Hogyan? Csupán egy kiegészítőre kell összpontosítanod, és néhány okos öltözködési trükkel centimétereket nyerhetsz. Egy egyszerű öv sokat segíthet abban, hogy pici termeted előnyösebben mutasson.

A derékszíj okos használatához az ÖvBolt.hu Webáruház nyújt segítséget. Ne hagyd ki, ha magasabbnak szeretnél látszani! Nagyratörő öv viselési tippek következnek.

Csalj okosan a női öv hordásával!

Fontos tudnod, hogy nemcsak az előnyös ruha, de a kiegészítők is segíthetnek nagyratörő terveidben. Egy divatos női övnek nemcsak a ruha megtartása a szerepe. Ha okosan használod, segítségével magasabbnak tűnhetsz. Ahhoz, hogy ezt elérhesd, öltözködéskor ne csak a divatra és a praktikusságra összpontosíts. Egy jól megválasztott derék kiegészítőnek különösen fontos szerepe van a magasság megítélésében.

Figyelj oda a következőkre!

1. Játék a színekkel

A sötét színek viselésével nincs probléma, csak tudnod kell, hogyan használd őket helyesen. Egy nagyon világoskék farmernadrágon a fekete derékszíj kiemelkedik, és megragadja a figyelmet. Vizuálisan kisebb részekre bontja az amúgy is zavaró magasságot, így még alacsonyabbnak tűnsz. Célszerű tehát kerülni a túlzott kontrasztokat, mert megtéveszthetik a szemet.

2. Válassz harmonikus színpárokat

Egy másik okos trükk, hogy olyan színeket viselj, amelyek közel állnak egymáshoz. Ezzel a finom technikával harmóniát és egységet teremthetsz, ami eltereli a figyelmet a magasságodról. Egy fekete öv jól illik egy grafitszürke nadrághoz. Ha mustársárga szoknyát viselsz, egy konyakbarna övvel párosítva segít elrejteni a kis termetedet. Hasonlóképpen egy bézs színű nadrágot is kiegészíthetsz egy világosbarna kiegészítővel. A magasság illúziójának elérése érdekében kombináld a szürke és a kék árnyalatait farmerrel.

Most pedig térjünk át egy másik, a derékövvel kapcsolatos trükkre, amely megtévesztheti a szemet és az elmét.

3. Figyelj a méretekre!

A szíj szélessége is hatással van a magasságodra. Ha vastag női övet viselsz, azzal magadra vonod a figyelmet, és rontasz a helyzeteden. Vizuálisan összenyomja az amúgy is alacsony termetedet. Farmerekhez általában 2-4 cm széleseket találsz az üzletekben, de kisnövésűként 3 cm-nél vastagabb szíjat ne válassz magadnak. Ruhákhoz és szoknyákhoz egy diszkrétebb, 0,5-1 cm szélességű divatöv a legmegfelelőbb választás.

4. Milyen övcsat előnyös?

Bármennyire csalogató is, mondj nemet a túl nagy övcsatokra. A feltűnő csat hátránya, hogy elvágja a tested függőleges vonalát, amitől alacsonyabbnak tűnhetsz. A pásztázó tekintetek pedig az övcsatra terelődnek.

5. Mintás öv? Nem jó ötlet!

Tökéletes megjelenésedet egy feltűnő derékszíjjal könnyen agyoncsaphatod. Jobb, ha olyan típusú derékpántot választasz, ami nem kelti fel a figyelmet. Női öv hordásakor kerüld az állatmintás és túldíszített darabokat.

+1 Hová csatold fel? Nem mindegy!

Alacsony nőknél a cél a lábak meghosszabbítása. A csípőövek összezsugorítják, szinte eltüntetik a lábakat, ezért tiltólistás darabok. A hosszú lábak illuzóját úgy érheted el, ha minél magasabbra csatolod a szíjadat a derekadon.

Alacsonyabb testmagassággal is lehetsz magabiztos! Csalni lehet az öltözködésben, ha tudod hogyan válaszd ki a legelőnyösebb kiegészítődet. Ne feledd, hogy a kevesebb sokszor több! Női öv hordása okosan, és még egy „egyszerű” öv is megváltoztathatja az életed.

Vendégcikk

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük