Így nyaralnak a csillagjegyek - horoszkóp

Így nyaralnak a csillagjegyek – horoszkóp

Így nyaralnak a csillagjegyek – horoszkóp.

1. Kos

Fajjal mész a falnak. Nem készülsz heteket, de még napokat sem. Legyen nálad pénztárca, egy váltás ruha és minden mást megveszel ott a nyaraláson. Nem viszel bőröndnyi cuccokat, nem pakolod be a fél hűtőt, ott majd haladsz az árral. szereted az izgalmas helyeket, sokoldalú vagy. Ha fekszel a parton és napozol az is jó, ha este hömpölyögsz az embertömeggel 1 látványosságnál, az is remek. Fantasztikusan tudod érezni magad. Bárhol, bármikor.

2. Bika

Szeretsz ajándékokat kutatni, keresni, imádsz mászkálni. Mindenkinek személyre szabottat keresel és eközben fantasztikusan jól szórakozol. Ajándék nélkül sosem térsz vissza a nyaralásból, magadnak is hozol nem kevés kézzel fogható emléket. Aktívan nyaralsz.

3. Ikrek

Mindent IS szeretsz a nyaraláson. Melletted, Veled sosem lehet unatkozni. Minden pillanatot szépnek találsz és úgy tudsz örülni, mint egy gyerek. ha süt a nap, annak, ha vízparton lehetsz, annak, ha felfedező sétát tehetsz az adott helyen, annak, ha megy le a napnak, annak, ha napfelkelte van, annak. elképesztő energiák mozognak benned egy átlagos napon is, hát még nyaraláskor…

4. Rák

 Szentimentális természeted miatt szeretnéd, ha csak a szeretett ember lenne a közeledben. Másra nincs is igazán szükséged. A nyaralásod békés, nyugis, meghitt és abszolút a pihenésről szól. Abszolút fel tudsz így töltődni.

5. Oroszlán

A cél nélküli sétálgatás, városnézés kiakaszt. Ez nem te vagy. Te imádsz aktívan pihenni, céllal mászkálni. Ha vízparton vagy, akkor is inkább mindig vízben lennél, de nem ám, csak egy matracon hemperegve és láblógatva. Jöhet a labda, a frizbi és a játék, a móka, a mozgás. Nem lehet melletted unatkozni, csak bírják a tempót veled.

6. Szűz

Szereted megtervezni a nyaralásodat. Mikor, melyik nap, melyik napszakban hol leszel, mit csinálsz, mit nézel, hol és mit eszel, meddig maradsz. Készülnek a listák már a nyaralás előtt is. Nem csupán a programokról írogatsz, hogy mi mindent szeretnél, hanem felírod miket kell bepakolni, mi mindent kell vinni. Sőt, ha külföldre utazol, akkor a nyelvtanulás is a feladataid között szerepel. Ha pedig erre nincs időd, akkor tolmács után nézel. Hiszen a nyugodt pihenést nem teheti tönkre az, hogy idegen országban, idegen nyelven beszélnek. A kommunikáció rendkívül fontos számodra. Csak így tudod a legjobban élvezni a nyaralásodat.

7. Mérleg

Szeretsz ajándékokat kapni, de adni is imádsz. Ez a te szeretetnyelved. Egészen apró figyelmességekkel le lehet venni a lábadról. Mert ez azt jelenti, hogy a másik gondol rád, törődik veled. Nem csupán kapni szeretsz, adni is. Bármit. Apró figyelmességeket, kis segítséget a nyaralás alatt is. Cipeled a hűtőtáskád, bekened a párod hátát naptejjel, labdázol a gyerekekkel, főzöl reggel kávét. Szeret adni, kapni. Így mutatod ki a szeretetet. A mindennapokban is, nyaralásokon is.

8. Skorpió

A Skorpióknak szüksége van a párja izgalmas érintésére, érzelmekre, szenvedélyre. Ő az asztrológia legszenvedélyesebb csillagjegye. Nem tudsz megülni a seggeden nyaraláskor sem. Pörögsz, mész, felfedezel, várost nézel, strandolsz, de pár percél tovább nem bírod, ha csak napozgatni kell a parton. Inkább jöhet egy izgalmas vízi csúszda. Neked ez a pihentető. Így adod ki magadból a mindennapok során felgyülemlett feszültséget. Aktívan pihensz, melletted nem lehet unatkozni.

9. Nyilas

Minőségi együtt töltött időben hiszel, ezt szereted. Az ilyen pillanatokból, eseményekből tudsz mindent, de mindent kiolvasni és a saját érzelmeit és ezáltal közvetíted. Nincs szükség drága pénzekbe kerülő messzi tájakon eltöltött nyaralásra, mert számodra az a lényeg, hogy a szeretteiddel legyél, akár csak a közelben. nem a távolság, nem az élmény a lényeg, hanem a család és az együtt töltött pillanat. a nagy élményeket egy szép kirándulásokon is be lehet gyűjteni, vagy egy kerti piknik során is a Nyilas szerint.

10. Bak

A Bak szereti, ha kényeztetik és és ha ajándékokat kap. Ebben az esetben szárnyakra kap és szívét, lelkét beleadja a nyaralásba is. A kényeztetés és az ajándék azt jelenti számára, hogy szeretik. Abszolút nem nagy dolgokra vágyik, apró kedvességekkel el lehet rabolni a szívét. Főzz neki reggel kávét, kend be naptejjel a hátát, beszélgess vele…. Igaz ez a nyaralásra is. Szeret szép helyekre menni a Bak, felfedezni még nem látott nevezetességeket. De nem egyedül, hanem Veled. Azzal, akit szeret.

11. Vízöntő

Néha úgy tűnik, hogy más dimenzióból származnak a Vízöntők. Fontos a nyaraláson, hogy mindig ott legyen vele a másik és tudjon minden lépéséről. Csak rá figyeljen, vele törődjön, adjon ajándékokat. Kicsit önző csillagjegy. Megmondja mit akar megnézni a nyaraláson, mit akar csinálni és azt is, hogy mit nem. Ha minden úgy megy, ahogy azt ő akarja, akkor szuper a nyaralás, ha nem, akkor jaj annak, aki vele van.

12. Halak

Úszol az árral. Nyaraláson is. Igazodsz a szeretteid igényeihez, kéréseihez, neked bármi és bárhogy jó, ha ők jól érzik magukat. A kényelmükért, jókedvükért mindent megteszel. Csak így tudod te is is élvezni a nyaralást, ha ők boldogok.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük