Személyiségteszt - Szerinted ki a legfiatalabb ezen a képen?

Szerinted ki a legfiatalabb ezen a képen? – Személyiségteszt

A személyiségteszt és a benne található kép olyan, mint egy kulcs. Ami a szíved, lelked kapuit tárja ki. Nem mindegy melyik képet választod, hiszen mindnek más a jelentése.

Akad olyan személyiségteszt, amiben az első megérzésedre kell hagyatkozni, akad olyan is, amihez logikára van szükség, de létezik olyan is, amin érdemes kissé elgondolkodni. Ez utóbbi jellemző a mostani személyiségtesztre is, amit ma hoztam nektek.

Adott egy két, rajta 3 ember körvonala. Azt kell eldönteni, hogy szerinted melyik a legfiatalabb. Érdemes alaposabban megnézni, ötletelni, hiszen a végső döntésed rengeteg mindent elárul majd rólad.

Szerinted ki a képen a legfiatalabb?

Személyiségteszt - Szerinted ki a legfiatalabb ezen a képen?
Személyiségteszt – Szerinted ki a legfiatalabb ezen a képen?

A válaszod rengeteg mindent elárul rólad – Íme!

Jó szórakozást!

1. kép mellett döntöttél?

Kevesen választják ezt a képet.  Ha így döntöttél, akkor te az érzelmek embere vagy. Általában gondolkodás, körüljárás nélkül, szívből cselekszel. Ritkán hallgatsz az eszedre.

A megérzéseid általában jók, hiszen az esetek többségében a helyes úton jársz akkor is, ha az adott pillanat vezérelt a döntésed során.

Néha ugyan, de előfordul, hogy csalódsz magadban, amiért rossz döntést hoztál, sokáig ostorozod ilyenkor magad, de a személyiségeden nem tudsz és nem is akarsz változtatni. Te ilyen vagy, a szívek embere.

Nagyon őszinte vagy, talán néha kegyetlenül is hangzik az igazság mások számára, de nem tudsz és nem is akarsz hazudni. Azt vallod, hogy jobb tudni az igazságot, még akkor is ha fáj. Nem szeretsz hazugságban élni és nem is akarsz.

A környezetedtől is ezt várod el. Ami a szíveden, az a szádon.

A 2. képre gondoltál? Nézzük mit is mond erre a személyiségteszt:

Az embereknek több, mint a fele azt gondolja, hogy a második gyermek az, aki a legfiatalabb.

Szereted ha minden olajozottan működik az életedben. Mindenre van terved, előre átgondolsz mindig mindent, valószínűleg kis cetlikre fel szoktad írni a teendőidet és a napodat is szépen beosztod.

Rengeteg folyamat zajlik benned és körülötted és azt gondolod, ha szervezetten éled az életed, akkor könnyebb menetelni előre az utadon és kiszámíthatóbbak is lesznek a napjaid. Ez pedig boldogsággal, elégedettséggel tölt el.

Néha azonban szeretnél kitörni ebből a körből és olykor vágysz arra, hogy valami váratlan, meggondolatlan cselekedet hajts végre. Hogy csak úgy élvezd az életet. Gondolj magadra is többet, tanulj meg néha sodródni az árral, rád fér egy kis szenvedély!

A 3. képet választottad?

Alig néhányan gondolják azt, hogy ez a kép a helyes és ez az alak a legfiatalabb. Mit is jelent ez? Zárkózott ember vagy, aki kifele teljesen mást mutat, mint amit ott legbelül érez.

Sokan esetleg barátságtalannak is tartanak. Nagyon félsz a csalódástól, a fájdalomtól, valószínűleg egy régi keserű tapasztalat miatt építettél falat magad köré.

Azt gondolod, ha az érzéseid rejtve maradnak, a lelked-szíved védve marad és nem érhet sem csalódás, sem fájdalom.

Így azonban lemaradsz a legszebb dolgokról, magáról az életről is. Nem sodródhatsz az élet szépségével együtt, mert állandóan arra ügyelsz, ne kerüljenek a felszínre az igazi gondolataid, érzelmeid.

Tanuld meg kitárni a szíved, sokkal több szép élmény várhat rád!

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: brainum

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük