Ez a te fontossági sorrended - Mindent elárul rólad

Ez a te fontossági sorrended – Mindent elárul rólad

Ez a te fontossági sorrended – Mindent elárul rólad. Egyetlen dolgot tehetsz csak! Mi lenne az? – Teszt

Érdekes dolgokat árul el rólad egyetlen egy döntésed is. Érdekes teszt következik!

Itt az ideje egy fontos döntésnek. Nézd meg a következő képet, amin 4 számot és ezzel együtt 4 szituációt látsz. Gondolkodás, töprengés nélkül döntsd el, hogy a 4 dolog közül te mit csinál meg először? 

Minden döntés okkal születik és mindig valami fontos dolog áll a háttérben. Nagyon ritkán adunk olyan választ erre, hogy „csak azért, mert…”

Nézd meg a képet, több dolog is történik rajta egyszerre. Itt a döntésnek lesz fontos szerepe, hogy te mit tennél először, mivel foglalkoznál legelőször? Döntési helyzeteket, szituációkat láthatsz rajta. Első ránézésre kell választani, hogy te mit is tennél legelőször!

Felöltözöl csinin. – Szép ruha, jó frizura, ez az első.

Sír a gyermek. – Megölelgeted, megnyugtatod. Semmi más nem számít.

A házimunkát elvégzed – El a legfontosabb neked.

Főzöl. Minden egyes nap legyen meleg, házi étel otthon – Mindig ez a legelső számodra.

Felöltözöl csinin. – Szép ruha, jó frizura, ez az első.

Számodra a társaság, a kommunikáció nagyon fontos. szereted mindig tudni, hogy kivel épp mi történik, kiváló hallgatóság vagy.

A barátaid, családtagjaid, de még az ismerőseid, munkatársaid is gyakran keresnek fel problémájukkal és sokszor kérnek tanácsot is tőled. A társaság középpontja vagy. Nemcsak hallgatni szeretsz, hanem beszélni is. Mindig van egy remek sztorid.

Sír a gyermek. – Megölelgeted, megnyugtatod. Semmi más nem számít.


Nagyon felelősségteljes ember vagy. Komoly terveid vannak és ezeket meg is akarod valósítani. Álmaidért keményen küzdesz. A munka sohasem mehet a család rovására a te életedben. Érzelmes ember vagy, könnyen meghatódsz. csendes típusú ember vagy, egyáltalán nem harsány.

Ha valaki bajban van, te mindig ott vagy és segítesz. Sajnos a segítőkészségeddel már éltek vissza.

A házimunkát elvégzed – El a legfontosabb neked.

Sokat idegeskedő ember vagy. Rengeteget aggódsz a munkahelyi, párkapcsolati, magánéleti dolgokon, olykor a bolhából is elefántot csinálsz. Nehezen tudod elhinni, ha éppen minden szép és jó az életedben. Mindig azon aggódsz, hogy biztosan valami rossz jön.

A tökéletes rendet, tisztaságot és a csendet szereted. A legszívesebben otthon töltöd a szabadidődet. Nehezen tudsz ellazulni. Nincs túl sok barátod, de ezekkel az emberekkel mély a kapcsolatod. A rendet és a csendet szereted. Ez hozza el számodra a harmóniát.

Főzöl. Minden egyes nap legyen meleg, házi étel otthon – Mindig ez a legelső számodra.

Te nagyon figyelmes vagy. Nagyon fontos a családod biztonsága és mindig mindent inkább kétszer leellenőrzöl annak érdekében, hogy ne fordulhasson elő baj.

Nagyon pontos vagy, rendszerető, mindig mindennek megvan a helye az otthonodban. Fontos számodra a biztonság, néha talán kicsit túl is aggódod a dolgokat.

Szeretteidet mindig minden helyzetben megvéded, teljes szívvel és lélekkel kiállsz melle

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: interno

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük