Csak a zsenik tudják kitalálni ki ennek a gyereknek az anyukája - Mindent kimutat ez a teszt!

Csak a zsenik tudják kitalálni ki a kisfiú anyukája – Mindent kimutat ez a teszt!

Csak a zsenik tudják kitalálni ki ennek a gyereknek az anyukája – Mindent kimutat ez a teszt! Nézz rá erre a képre, majd gyorsan döntsd el ki lehet az anya.

Ha 7 másodpercen belül meg tudod fejteni, akkor igen magas IQ-val rendelkezel, elképesztően okos vagy. De a játék itt nem ér véget, ugyanis a választásod mindent, de mindent elárul, elmond rólad. Olvasd el, mit jelent a döntésed, majd a cikk végén kiderül az is, mi a helyes válasz a szakemberek szerint.

Csak a zsenik tudják kitalálni ki ennek a gyereknek az anyukája – Mindent kimutat ez a teszt! Kezdhetjük? 3, 2, 1…. Nos ki az anya???

Szerinted a jobb oldali nő a gyerek anyukája?

Ha te ezt a lehetőséget választottad, rendelkezel  kreatív képességekkel, de ezt csak ritkán használod ki, mert vagy nem bízol saját magadban, vagy pedig az élet egyszerűen nem hagy időt erre, hogy az álmaidat kergesd. A napi rutin, a mindennapi rohanás mellett nem hagysz időt arra, amit igazán szeretnél, a legbensőbb vágyaidat pedig elnyomod magadban.

Csodálatos hallgató vagy, tudod, hogyan kell feltenni a legfontosabb kérdéseket és könnyen, okosan tudsz egy vita végére érni és le is tudod zárni azt úgy, hogy senkiben sem marad keserűség. Nagyon felelősségteljes vagy, az emberek gyakran keresnek meg a problémájukkal. Nem szoktál elhamarkodott döntéseket hozni.

Ne felejtsd el azt, hogy az élet egy ajándék, nézz mélyen magadba és kérdezd meg: boldog vagy? Itt az idő, hogy saját magadra is fordíts végre több időt, megérdemled. Az álmaidért érdemes harcolni, tegyél lépéseket érte.

Sokkal, de sokkal szebben fogod látni a világot. Nem robot vagy, akinek az a dolga, hogy reggeltől-estig csak feladatokat hajtson végre, hanem ember vagy. Érzésekkel, szívvel, lélekkel. Ábrándokkal, célokkal és álmokkal. Itt az ideje, hogy kinyisd jobban a szívedet!!!

Szerinted a bal oldali, zöld ruhás nő a gyerek anyukája?

Ha ez volt a döntésed, akkor te nagyon érdekes személyiség vagy. Bátran kimondod ami a szívedet nyomja, szeretsz emberek között lenni, meglátod magad körül a szépet, a jót.

Megbízható barát vagy, de akiben egyszer csalódsz, azt nem fogadod többé a bizalmadba.

Nagyon érzékeny lelkű vagy, pozitív gondolkodású. Kitartó vagy és vidám természetű. Ha valami rossz ér, akkor az nagyon mélyen tud bántani, kell is idő, míg helyrejön a lelked. Életfelfogásoddal példát mutatsz másoknak, erőt merítenek belőled. Ha lehetőség adódik, te észreveszed és általában élsz is vele.

Soha nem gázolnál át másokon, még akkor sem, ha te ezzel előrébb juthatnál. Utálod a pletykát és ha ilyet hallasz, közbe is lépsz, mert a családodat, barátaidat mindig megvéded. Elég sok teendőd van egy nap, ne félj néha megállni, pihenni. Senki nem fog rád haragudni, ha ezt megteszed, sőt!!!

Ez a helyes válasz a szakemberek szerint:

A zöld ruhás nő a kisfiú anyukája. Ezt sugallja teste, a lába helyzete illetve az, hogy a testtartása sokkal lazább, folyamatosan a gyermeke tevékenységére koncentrál, és készen áll az azonnali cselekvésre, ha kell esetleg. Ráadásul a gyerek vele szemben helyezkedett el, ami nem véletlen. Az anya és a gyermek fizikai hasonlósága is sokat elárul. 

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Forrás: zena-blics.rs

kép: brainum

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük