Melyik a kedvenc madarad? Őszinte és mély teszt

Melyik a kedvenc madarad? Őszinte és mély teszt

Melyik a kedvenc madarad? Őszinte és mély teszt, ami megmutatja, elmondja milyen vagy és hol tartasz az életben. Itt nem különböző tajtájú madarak közül kell eldöntened, hogy melyik a kedvenc. Ebben a tesztben azt kell kiválasztanod, amelyik a legszimpatikusabb. Merre néz a feje, hogyan álldogál a faágon, elölről látszik, vagy hátulról… Sok szempont dönthet arról, hogy melyik a legszimpatikusabb, melyik a te madarad. Szánj elég időt a választásra, hogy a teszt a lehető legpontosabb jellemzést adhassa rólad.

Melyik a kedvenc madarad? Válaszd ki, majd néz meg mit is jelent ez.

Melyik a kedvenc madarad? Őszinte és mély teszt

Az első a kedvenc madarad?

Bájos, energikus személyiséged van. Szereted a társaságot, nagyon jól érzed magad emberek között, de akkor sem esel kétségbe, ha egyedül vagy éppen. Feltalálod magad minden helyzetben és mindig mindenből a lehető legtöbbet, a lehető legjobbat akarod kihozni. Mindig fel tudod fedezni másokban és mindenben a jót. Spontán vagy és  lelkes. Törekszel a harmóniára az életedben. Az emberek szeretnek a társaságodban lenni, mert tudják, hogy őszinte és hiteles vagy, olyan ember, aki soha nem támadna senkit hátba. Nagyon jól ki tudod fejezni az érzelmeidet, sokat mosolyogsz, a szemeid beszédesek. Szereted az igazi, mély beszélgetéseket, érdeklődő ember vagy, aki nem csak beszélni tud, ha kiváló hallgatóság is.

A második?

Tele vagy optimizmussal, pozitív gondolatokkal, életörömmel. mindig előre nézel, a rosszat a hátad mögött tudod hagyni, a múltat le tudod zárni. Hiszed, hogy az élet ajándék. Mindig, mindenben meglátod a szépet, ott is, ahol mások nem. Nem zárkózol be, nyitott szemekkel tekintesz a világba, teljes bizalommal. A nehézségek, a csalódások nem törtek meg, mert erős a lelked. Fel tudod dolgozni a rosszat is és tudsz belőle tanulni. De a legjobb, hogy tovább tudsz menni előre.

Reményteljes vagy, tudsz alkalmazkodni minden helyzethez, meglátod még a nehézségek jó oldalát is. Megtanultad, hogy amint nem tudsz változtatni, azt hagyni kell, el kell engedni. Hiszel abban, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan dolgokra pazarold el az idődet, energiádat, figyelmedet, amiket nem szeretsz. Megtanultad ezt a leckét is.

A harmadik a kedvenc madarad?

Okos, megfontolt ember vagy, akinek sokat jelent az elmélyült, őszinte, tartalmas beszélgetés. Az üres fecsegést utálod, ahogy a felszínes embereket is. Nem az a célod, hogy rengeteg ember vegyen körbe téged, hanem a minőségi, őszinte kapcsolatokra törekszel. Emiatt lehet, hogy kevesebb a barátod, de velük igazán mély, őszinte a kapcsolatod. Idealista vagy,  nem szereted a cseverészést, a tudás iránti kielégíthetetlen vágyad óriási. Mások félénknek tartanak, de ez csak a felszín. Nem teregeted ki a lapjaidat akárkinek. Fantasztikusan gondolkozol, tudod, hogy minden éremnek két oldala van, nem döntesz soha elhamarkodottan. Mérlegelsz minden alternatívát és véleményt, és képes vagy összehasonlításra is. Abban amiben hiszel, senki nem ahhoz ragaszkodsz. Nem akarod követni a tömeget csak azért, hogy te is beállhass a tömegbe. Megvannak a saját gondolataid.

Az utolsó?

Nagyon éleslátó, figyelmes ember vagy, aki állandóan figyel, elemez. Másokat mindig magad elé helyezel, emiatt néha elfelejted azt, hogy magaddal foglalkozni is jó dolog, nem hanyagolhatod el saját magadat. Nem szabad hagynod, hogy mások elnyomjanak, hátrébb toljanak. Ezt nehezen tanulod meg, mert a legtöbbször inkább hátrébb lépsz kettőt, mert nincs önbizalmad és nem szereted, ha felfigyelnek rád. Elbújsz minden elöl, mert azt érzed te kevés vagy, te nem vagy elég. Pedig ez nincs így. Értékes, csupaszív emberke vagy. Sokszor érzed azt, hogy az emberek nem kíváncsiak rád vagy éppen nem értenek meg. Mivel nagyon érzelmes ember vagy, ez mélyen bánt téged. Figyelj jobban magadra és értékeld azt, ami és aki vagy!

Facebook oldal: FreeMix>>>

fotó: Pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük