Angyali üzenet érkezett 2024-re

Angyali üzenet érkezett 2024-re

Az angyal eljött hozzád, hogy megosszon veled egy fontos dolgot. A következő év más lesz, mint a mostani. Válassz egyet a 3 angyal közül és nézd meg mit üzen, miért jött el hozzád, mire számíthatsz 2024-ben.

Angyali üzenet érkezett 2024-re

1-es angyal üzenet 2024-re

Szeretnéd végre rendezni a dolgaidat. Erre vágysz már nagyon régóta, de eddig nem sikerült. Ez szó szerint mindenre értendő, munkára, magánéletre, anyagiakra, barátokra, családra. Szükséged van arra, hogy helyre tegyél magad körül és magadban is sok mindent. Addig nem is tudsz tovább haladni az életben.

Jelenleg egy nagy gubanc az életed, takarítsd ki, űzd el a rosszat, a negatívat. Utána megkönnyebbülsz és tiszta lappal tudod kezdeni az új életedet 2024-ben.

2-es angyal

Változásra van szükséged. Úgy érzed megfulladsz abban és ott, amiben éppen és ahogy élsz. Tudod, hogy nem jó úton jársz, de eddig nem voltál elég erős a tovább lépésre. Nem mertél elindulni, sem dönteni. Túl gyengének érezted magad. Azonban a változásnak, változtatásnak most jött el az ideje. Erre tökéletes lesz a 2024-es év.

Lassan, de biztosan változtatni fogsz, elindulsz egy új úton és minden egyes lépéssel szabadabb és boldogabb leszel. Csodálatos év, csodálatos élet vár rád.

3-as angyal ezt üzeni neked 2024-re

Úgy érzed kitörlődött minden érzelem belőled. A lelked megfagyott. Rengeteg ember vert át és bántott meg, mély sebeket ejtettek rajtad, hátba támadtak, mélybe löktek, kihasználtak. Megkeményítette a szívedet ez a sok csalódás és jó vastag álarcot viseltél. Egy igazi falat húztál magad köré, becsuktad a szívedet, bezártad a lelkedet. Úgy érzed, csak így tudod megóvni magadat, mert több fájdalmat nem bírsz elviselni.

Azonban hamarosan felolvad a hideg jég a szívedben és olyan emberekkel fogsz találkozni, olyan társaság vesz majd körül, akik veled lesznek jóban-rosszban is és akikre mindig számíthatsz majd. Rájössz arra, hogy nem mindenki rossz és igen léteznek még valós, igazi érzelmek. 2024-ben a világ újra kinyílik előtted és a lelked kivirágzik, életre kel.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: brainum

Nagy 2024-es szerelem-horoszkóp – Ez vár a csillagjegyekre

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük