Te ki vagy? Ez az igazság rólad - Extra őszinte teszt

Te ki vagy? Ez az igazság rólad – Extra őszinte teszt

Te ki vagy? Ebből a tesztből minden igazság kiderül rólad, arról, hogy milyen vagy, milyen a lelked, személyiséged, életed, gondolkodásod. Ha találó és igazi eredményt szeretnél, akkor nyugodtan és alaposan nézd meg ezt a képet és válaszd ki azt, amelyik leginkább szimpatikus. Vagy válaszd azt, aminél úgy érzed, nagyon te vagy.

Te ki vagy? Ez az igazság rólad - Extra őszinte teszt

Te ki vagy? Ebből a tesztből mindent igazság kiderül rólad.

Elsőválasztottad? Ez az igazság rólad:

Büszke ember vagy. Erős akarattal, céltudatossággal. Amit akarsz, azért foggal, körömmel harcolsz. Soha nem adod fel.  Mindig gyorsan reagálsz mindenre és úgy érzed akkor haladsz a legjobban, ha egyedül haladsz a célod eléréséhez vezető úton. Igazi vezető típus vagy. Nem szeretsz és nem is akarsz másokra hallgatni, hiszel a saját megérzéseidben, tudásodban. Viszont meg kellene tanulnod másokat is meghallgatni és arra, hogy olykor hallgass másokra is. Ezekből is lehet tanulni. Ráadásul, ha kicsit másokra is támaszkodsz, akkor végre néha lazíthatsz is egy kicsit.

Második

Nem akarsz felületes és felszínes lenni, ezért nagyon tudsz figyelni. De nem csak a szemedre támaszkodsz, sőt! Inkább a megérzéseidre hallgatsz, ebben jobban bízol, mint abban, amit látsz. A körülmények ugyanis sokszor megtévesztőek lehetnek, ahogy az emberek és a cselekedetek, szavak is. A tettek sokszor többet elárulnak annál, amit látsz. Minden apró részletet észreveszel, megfigyelsz, téged nem lehet átverni. Mélyen belelátsz az emberek lelkébe és könnyen észreveszed, ha valaki hazudik. Szereted, ha jól, szépen mennek az életedben a dolgok, utálod a buktatókat, ahogy a hamis embereket is.

Harmadik

Társasági ember vagy, igazi csapatjátékos vagy, olyan ember, aki akkor érzi magát a legjobban, ha társaság veszi körbe. Ilyenkor érzed igazán, hogy élsz. De a felesleges beszédet, az értelmetlen csacsogást nem szereted. Éppen ezért igyekszel olyan emberekkel körülvenni magadat, akikkel minőségi időt tudsz eltölteni. Rettegsz az egyedülléttől, de nem akarsz mindenáron, bármi áron másokkal lenni. Ha nincs melletted senki, akkor magányos és bizonytalan vagy, nem találod a helyed. De ezek csak a legelső érzelmek. Idővel alkalmazkodsz ehhez is, ahogy mindenhez is. Nem beszélsz feleslegesen, meggondolod, amit és ahogy kommunikálsz az adott helyzetben.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük