Melyik kulcs a kedvenced? - Lelked rejtett titkait tárja fel a válaszod

Melyik kulcs a kedvenced? – Lelked rejtett titkait tárja fel a válaszod

Melyik kulcs a kedvenced? – Lelked rejtett titkait tárja fel a válaszod. Nézd meg alaposan a három kulcsot és válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik. Ez nyitja majd a te lelkedet és ez vezet a legmélyebben megbújó titkaidhoz.

Melyik kulcs a kedvenced? – Lelked rejtett titkait tárja fel a válaszod.

Melyik kulcs a kedvenced? - Lelked rejtett titkait tárja fel a válaszod

Az első kulcs a kedvenced?

Nagyon okosnak, különlegesnek hiszed magadat, olyan embernek, aki tökéletesen tisztában van az értékeivel. De tudod azt is, hogy az emberek utálják azokat, akik jobbak náluk, akikben több van, mint másokban. Ezért ezeket a pozitív tulajdonságaidat igyekszel a külvilág elöl elrejteni. Igyekszel beleolvadni a tömegbe és mindent megteszel azért, hogy semmivel se tűnj ki.

Ez folyamatos feszültséget jelent az életedben, mert nagyon nagy erődbe kerül, hogy ne kerüljön felszínre az igazi éned, az igazi lelked. Annyira szeretnéd pedig megmutatni a világnak ki is vagy és azt, hogy mennyit érsz….

Félsz. Hiszen korábban rengeteg támadás ért, amikor elmondtad a véleményedet, vagy amikor építő jellegű kritikát fogalmaztál meg. De bántottak akkor is, amikor látták, hogy neked jobban megy, vagy amikor eléred a céljaidat. Soha senkit nem érdekelt, mennyi munkád volt ebben, csak az eredményt látták és a sikereidért nagyon utáltak.

De bújj elő az árnyékból, lépj ki a fénybe és járj a saját utadon. Ne befolyásoljon mások véleménye, akarata, te nagyon jól tudod mennyit érsz. Csodálatos álmaid, céljaid vannak, de addig nem lehetsz teljesen boldog, amíg beleolvadsz a tömegbe. Önálló személyiség vagy, élj is úgy.

A második?

Fontos számodra a szerelem, a szépség. Hiszel is ezekben és nagyon romantikus is vagy. Hiszel az igaz szerelemben, tiszta érzelmekben pozitív, egyszerű életszemléleted van.  Értékeled a lelki békét, a harmóniát. Csodálatos lelked, tiszta szíved van. A múltadat rejtegeted mások elől, mert szégyelled, hogy amit nagyon szerettél volna, végül nem sikerült és szomorú véget ért. Ez a csalódás még mindig mardossa a szívedet és nagyon fáj.

Nem akarod, hogy mások pletykáljanak az életedről, a régen történt dolgokról, ezért ezeket egyedül próbálod feldolgozni, de idővel rájössz, hogy nem megy. A fájdalmakat, csalódásokat fel kell dolgozni, mert különben örökre nyomot hagy a lelkedben és nem tudod magad mögött hagyni a múltat. Ami volt, azt le kell zárni, hogy élhesd a jelenedet és építhesd a jövődet, boldogságodat.

Az utolsó?

Nagy álmaid vannak, remek ötleteid vannak ezek megvalósítására. Nem állsz meg, míg el nem éred, lendületesen, okosan, energikusan mész előre az utadon. Keményen dolgozol, hogy megszerezd, amit akarsz. Mások törtetőnek látnak emiatt és érzéketlennek, ezt gyakran a szemedbe is mondják. Persze legtöbbször a féltékenység vezérli ezeket az embereket. Nem tudják, hogy ezek a bántó szavak nagyon tudnak bántani téged és ilyenkor nagyon mélyen magadba zuhansz. Mert a lelked legmélyebb titka az az, hogy bár kívülről legyőzhetetlen tűnsz és erősnek, legbelül gyenge, sebzett lélek vagy.

Sosem mertél büszke lenni magadra, pedig nagyon ügyes és kitartó ember vagy. Állj meg néha kicsit, adj időt arra, hogy örülhess a pillanatnak, az elért eredményeknek, önmagadnak, az életnek. És igen, legyél nyugodtan büszke magadra, mert rendkívüli ember vagy.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük