A kegyeleti koszorú készíttetése nem teher többé!

A kegyeleti koszorú készíttetése nem teher többé!

A végső búcsú pillanatai meg nem könnyíthetőek, de megszépíthetőek. Pontosan ezért olyan jelentős a szerepük a koszorúknak, függetlenül attól, hogy hagyományos szertartásról, urnás temetésről, vagy esetleg a hamvak szétszórásáról van szó. A törvényi szabályozásokkal összhangban a temetés számtalan formát ölthet, egy valami azonban minden esetben változatlan: a szépség néhány másodperc erejéig enyhítheti a fájdalmat, hiszen ez az a szépség, amiben a tisztelet kinyilvánítása, a szeretet jelenléte szemmel láthatóvá, kézzel foghatóvá válik.

A kegyeleti koszorú készíttetése nem teher többé!

Melyek a legnépszerűbb kegyeleti termékek?

Álló és fekvő, úszó, vizes oázisba tűzött koszorú – hogy csak a legtöbbek által keresett fajtákat említsük. A divatnak nincsen ebben a kérdésben jelentősége, ugyanakkor minden korszaknak megvannak a maga szokásai, tradíciói. A fent felsorolt gyönyörű, minőségi koszorúk egyaránt megfelelnek minden felmerülő igénynek. Hiszen a lényeg a személyre szabottság, s ez alól az utolsó út sem kivétel, sőt. Az oltár-, urna- és koporsódísz, sírcsokor elkészítése pontosan ugyanakkora odafigyelést, szakmai hozzáértést követel, mint a ravatalozóterem feldíszítése, vagy éppen a hajódíszítés. Ezek a feladatok ugyanúgy hozzátartoznak a búcsúztatáshoz, mint a koszorúk elkészítése.

Hogyan zajlik a rendelés?

Telefonon, vagy Budapest esetében személyesen történhet az egyeztetés. A kivitelezés a fővároson túl, Pest megyében egyeztetés után jöhet létre. Az egyéni elképzelések az elsődlegesek, amik aztán később a szakmai észrevételek, jó tanácsok fényében, ha szükséges, alakíthatóak. A cél, hogy a búcsúztatás úgy nézzen ki, olyan díszítéssel gazdagodjon, ami minden tekintetben méltó és illő az elhunyt emlékéhez, esetlegesen az általa meghagyott kérésekhez.

A fentiekből tehát egyértelműen kiderül, hogy a koszorú készítés, rendelés valóban nem jelenthet semmiféle problémát, ahogy a gondmentes, gyors, precíz megvalósítás sem. A gyásztól nehéz napokon ez a könnyebbség olyan pozitívum, aminek a valódi értéke felbecsülhetetlen, ami szépséget vihet a búcsú momentumaiba, s ami megnyugvást hozhat az itt maradtak számára.

Szponzorált cikk

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük