Ezek a csillagjegyek maximálisan összeillenek - Párhoroszkóp

Ezek a csillagjegyek maximálisan összeillenek – Párhoroszkóp

Ezek a csillagjegyek maximálisan összeillenek. Párhoroszkóp, ahol kiderül vajon az ellentétek vonzzák egymást, vagy inkább az összhang a stabil és hosszú párkapcsolat titka. Nézzük mely csillagjegy melyikkel illik össze igazán.

Ezek a csillagjegyek maximálisan összeillenek - Párhoroszkóp

A párhoroszkóp szerint a Mérlegek nagyon érzékeny és figyelmes természetűek, emiatt főleg az Oroszlán jegy szülötteivel illenek össze.

A Szűz a Bika vagy a Bak mellett érezheti a legjobban magát egy kapcsolatban. E jegyek szülöttei ugyanis szervezetten élik az életüket, általában nem spontánok. Fontos, hogy a partnerük is ilyen legyen.

A Mérleg legideálisabb párja lehet az Ikrek és a Vízöntő. Mivel a Mérleg szeret kommunikálni, fontos, hogy a partnerével megtalálják a közös hangot és tudjanak mindig beszélgetni. Az Ikrek és a Vízöntő nagyon jó beszélőkével van ellátva.

A Skorpió számára  a legnagyobb szerelmet egy másik Skorpió jelentheti.  Forró, szenvedélyes, tüzes kapcsolat lesz.

A Nyilas a legnagyobb szerelmet egy másik Nyilas vagy egy Ikrek személyében találhatja meg a párhoroszkóp szerint. Ők ugyanis nagyon barátságosak, tele vannak tűzzel, spontán ötletekkel és tettekkel. A Nyilasnak szüksége van olyan társra, aki hasonlít rá és akivel sok a közös vonás.

A Bak számára az ideális partner a Szűz vagy a Bika. Tökéletesen kiegészítik egymást és biztosan hosszútávú, stabil kapcsolat lesz.

A Vízöntő jó választás az Ikrek vagy a Mérleg számára, mivel a Vízöntők is ugyanúgy szeretik szabadságukat és függetlenségüket. E közös vonás az összetartó erő ebben a párkapcsolatban.

A Halaknak találkozniuk kell a Rákkal vagy a Skorpióval – csodálatos kapcsolatot építhetnek ki! Örök szerelem is lehet belőle, annyira összeillő pár.

Forrás: brainum

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük