Mennyi harag lakozik a lelkedben? Nem tudod eltitkolni - Teszt

Mennyi harag lakozik a lelkedben? Nem tudod eltitkolni – Teszt

Mennyi harag lakozik a lelkedben? Nem tudod eltitkolni – Teszt, amiből rengeteg elfojtott érzelem derülhet ki. Ha pedig ezzel tisztába jössz, akkor világosabban fogod látni mit, miért teszel és miért érzel úgy, ahogy. Ez pedig mindenképpen megoldást jelenthet bizonyos problémákra, élethelyzetekre, gondokra.

Neked mennyi harag lakozik a lelkedben? A teszt megmutatja. Ehhez csupán választanod kell egy arckifejezést tartalmazó billentyűzetet erről a képről. Első ránézésre, gondolkodás nélkül válassz, ebben a tesztben ez különösen fontos.

Mennyi harag lakozik a lelkedben? Nem tudod eltitkolni - Teszt

Ha az 1-t választottad a teszt szerint ennyi a harag benned:

Van-e harag a lelkedben? Érdekes választ mutat, ha az első arckifejezést választottad. Nagyon erős energiáid vannak és a haragod, a sok negatív érzésed egy másik ember iránti neheztelésből fakadhat. Méghozzá egy hozzád közel álló személyről van szó, aki megbántott vagy becsapott és ez téged nagyon bánt. soha nem gondoltad volna, hogy ilyet tesz egyszer veled, nagyon meglepődtél és összetört a szíved. A harag nagysága a sértettséged mértékétől függ. Az a baj veled, hogy túl jó a szíved és a sok negatív érzés benned túl gyorsan elmúlik. Túl hamar megbocsátasz, mert nem tudsz haragot tartani és nem akarsz elveszíteni senkit. ráadásul ez a megbocsátás nem csupán egy szó. Benned ugyanis tényleg nincs utána rossz érzés, vagy neheztelés, tényleg teljes szívedből megbocsátasz és képes vagy az újrakezdésre, tiszta lappal. De azt fontos tudni, hogy mindenki csak második esélyt kaphat. Amikor jóvá teheti a hibáit. Ha ezt nem becsüli meg és újra hibázik, akkor vége. Több lehetőség, több esély nincs.

2

A szavak mestere vagy. Nem szoktál csendben haragot tartani és nem szoktál hátulról kárt okozni. Egyenesen ember vagy. Mindig az arcodra van írva mit érzel, így a másik mindig tudja hányadán is áll veled. Nyugodt életre törekszel, de minden olyan helyzet, amely feldühít, kibillenthet az egyensúlyodból, és nagyon gyors cselekvésre késztet. Képes vagy a gyors, logikus gondolkodásra és döntésekre. Ígéretedet mindig betartod, ha jó, ha rossz, akkor is. Óriási ereje van a szavaidnak, ha kell hangot is adsz a dühödnek, haragodnak éppúgy, mint a boldogságodnak. A lelked harmonikus állapotban van, nincs túlsúlyban sem a harag, sem a boldogság.

3

Hajlamos vagy az irigységre, foglalkoztat az, hogy másokhoz képest te hol tartasz, mit értél el. Hangosabb ember vagy, akit az érzelmei irányítanak. Ha valaki megbántott, nem fogsz csendben elbújni, hanem bizony felveszed a harcot és visszavágsz. A büszkeséged, ha megsérül, az nagy baj, nagyon dühös leszel. Fontos számodra mások véleménye és szereted, ha az emberek mindig jót gondolnak rólad. Nem adsz második esélyt. Aki a bizalmadat eljátszotta, kerüljön el téged örökre és jó messzire, mert a harag sosem múlik el többé benned.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük