Mennyire idős és fáradt a lelked? Különleges teszt az igazságról

Mennyire idős és fáradt a lelked? Különleges teszt az igazságról

Mennyire idős és fáradt a lelked? Különleges teszt az igazságról. Arról, amit talán még magadnak sem mersz beismerni. Egyetlen pillanat alatt választ kaphatsz a kérdésre. Mit láttál meg először ezen a képen? A fiatal vagy az idős nőt?

Mennyire idős és fáradt a lelked? Különleges teszt az igazságról

Szabad és erős ember voltál mindig is, aki nem fél kockáztatni. De ez rengeteg nehézséget vont mindig is maga után. Mindig kiálltál és kiállsz az igazadért, akkor is ha emiatt elvesztettél magad mellől számodra fontos embereket. A hazugságot mindig leleplezed és óriási csalódást jelent neked, ha kiderül valakiről, hogy nem mondott igazat, becsapott téged. Magabiztos vagy, de többnyire egyedül küzdöttél, mert az emberek lemorzsolódtak mellőled. Nagyon magányos vagy még mindig, a szíved tele van fájdalommal. Bátran állsz az élet elé, bármit is tartogat számodra. Harcos szíved van és nincs nálad kitartóbb ember. Ha a fiatal nőt láttad meg először, a lelked pont az ellentéte: nagyon fáradt és idős. Bár kívülről erős vagy, tettre kész, fiatalos energiák szikráznak körülötted, de a lelked teljesen más. Annyira sokat tapasztaltál már az életben, olyan sokat kellett küzdened…. Egy életre elég fájdalmat kellett átélned. Most már békességre, nyugalomra vágysz….. Meg is érdemled.

Optimista vagy, vidám ember vagy. Olyan személyiség vagy, aki hihetetlen könnyedén és pozitív hozzáállással próbál minden problémát megközelíteni és megoldani. Életszereteted messzire sugárzik, életörömöd egyfajta „gyógyszer” a szomorúságra. Bárki fordulhat hozzád vigasztalásért, mert képes vagy felszárítani minden könnyet. Ezt a szikrát nem lehet kioltani belőled, bárhogy is próbálták korábban. Te ilyen voltál, vagy és leszel mindig is. A szépet keresed, a jóba kapaszkodsz. Ez a te erőd. Az energiáid csodásak, a lelkesedésedet soha nem lehet elvenni tőled. Az emlékek örökre veled maradnak és ez mindennél fontosabb. Telnek, múlnak az évek, szinte repülnek, de a csodás lelked a mai napig ragyog. A lelked nem fáradt el, mert mindig tud valami jóba kapaszkodni. Maradj mindig ilyen jó ember. Ritka kincs vagy a világban.

kép: pixabay

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük