Te mit látsz a képen? Ilyen a lelked most - Mindent megmutat ez a teszt

Te mit látsz a képen? Ilyen a lelked most – Mindent megmutat ez a teszt

Te mit látsz a képen? Fontos dolgot árul el ez a teszt. Itt és most nem kell kapkodni, nézz rá nyugodtan a képre és gondolkodj. Melyikhez húz a szíved? Ilyen a lelked most, ezt mutatja meg.

Te mit látsz a képen? Ilyen a lelked most - Mindent megmutat ez a teszt

Pohár – Ilyen a lelked most

Erős voltál és mindig is az leszel, most is az vagy.  Óriási lelkierő, impulzivitás, elszántság, magabiztosság jellemez. Szerinted a pohár nem félig üres, hanem félig tele. Igyekszel pozitívan gondolkodni és élni. A sikereid, varázslatos személyiséged miatt sokszor rosszindulatú emberek próbálnak lehúzni téged, mert irigyek rád. Nagyon fáj az emberek gonoszsága.

Kutya

A bátorság, a kitartás, a nemesség és a belső erő, hűség uralja a lelkedet. Csodálatos ember vagy. Fontos számodra a kényelem, a mindennapi rutin. Nagyon ki tud billenteni az, ha a szeretett napirendet felborul és bezavar valami. Naiv vagy és vakon követed azt, akiben megbízol, akit szeretsz. De pont emiatt sajnos sokszor csalódtál és ezt a fájdalmat sosem tudtad elfelejteni.

Esernyő/lány

Színes, vidám, kreatív, érdeklődő és sokoldalú egyéniség vagy. Mindennek tudsz örülni, de tényleg. Még az esőnek is. Aktív életed van, minden pillanatot kihasználsz és megélsz. Sokakat irritál a te vidámságod, kisugárzásod és mindenféle eszközzel el akarják érni, hogy rosszul érezd magadat. A lelked sokszor túl későn veszi észre a rosszat, mert mindenkiről jót feltételezel. Hihetetlenül tud bántani, ha kiderül valakiről az igazság és az, hogy nem jó szándékkal közeledett feléd.

Út

Nagyon érzelmes vagy.   Teljes harmóniában élsz, az életedet beragyogja a szeretet, a boldogság. Utálod az arrogáns, tolakodó embereket, és azokat is, akik mindenben csak a rosszat látják. Próbálod kerülni is az ilyeneket, de valahogy vonzod őket. Sebezhető vagy, támadható, mert a lelked túl jó. Sokszor csak akkor jössz rá dolgokra, amikor már túl késő. Ilyenkor idő kell neked, míg helyrejössz, de az biztos, hogy mindent lezársz, magad mögött hagysz és új úton indulsz el. Válladon ezernyi lelki teher súlyával.

Könyv

Titokzatos erő lakik a lelkedben.  Elszánt, határozott, körültekintő vagy. Életerő és remény éltet téged, mindenhol és mindig keresed a jót. Sokszor sokkal több jót képzelsz bele azokba, akiknek a szívében egy csepp szeretet sincsen. Nyitott könyvnek hisznek mások, de ez nem igaz, mert titokzatosság ural téged, nehéz kiismerni. Rejtegeted a valós érzelmeidet, mert félsz a csalódástól. Amiben sajnos már túl sokszor volt részed.

Toll

Rendkívül értelmes, esztétikus és ambiciózus ember vagy. Szinte áramlik az energia körülötted és szikrázik a levegő. A kommunikációd bámulatos, magával ragadó. Gyakran válsz külső negatív hatás áldozatává, mert nehezen tudod megvédeni magad. Sajnos rengeteg az irigyed, aki rettentően féltékeny rád. Mindent meg is tesznek, hogy az energiáidat elszívják. A belső harmónia adja a te erődet és amikor szembesülsz az ellenségeid ártó cselekedeteivel a szívedben kialszik a fény, akkorát csalódsz. Nem érted miért bántanak és ez nagyon fáj. Tanulsz az ilyen esetekből és próbálsz egyre erősebb és erősebb lenni illetve igyekszel, hogy messzire elkerüld az ilyen gonosz embereket.

Madár

Harmóniára van szükséged, térre, szabadságra, levegőre. Határtalan optimizmus jellemez és tiszta szívvel szeretsz minden élőlényt. Ez különböztet meg téged a többi embertől. Határtalanul jó a szíved és tiszta a lelked. Kerülöd az ingerlékeny embereket és ha bárhol azt látod bántanak szavakkal-tettekkel másokat, azonnal közbelépsz. Emiatt azonban sajnos volt, hogy te kerültél ki rosszul az adott helyzetből. Pedig te voltál az, aki jót akart, de ez visszájára fordult. Óriási csalódás számodra ez és igyekszel tanulni az ilyen esetből. De nehéz. Mert túl jó a lelked.

Villanyoszlop

Misztikus tulajdonságokkal ruházott fel téged a sors. Olyan vagy másoknak, mint a fény. Lelkes vagy, energikus, szenvedélyes, karizmatikus és igazságszerető.  Rengeteg ötleted és jó tanácsod van, a lehetőségeket azonnal észreveszed, meg is ragadod és a lehető legjobban használod fel. Sikerekre születtél. Másoknál gyakrabban szenvedsz az irigy emberek negatív cselekedeteitől. Sokan próbálnak téged visszahúzni, elvenni az erődet, lelkesedésedet. Mindig képes voltál és mindig képes is leszel az újrakezdésre. Akkor is ha fáj, akkor is, ha nehéz, de mindig fel tudsz állni a legmélyebb helyzetből is.

Víztócsa/fű

Nyugodt ember vagy, csodálatos békesség lakik a lelkedben. Megfontolt vagy és nem hozol meggondolatlan döntéseket. Nem idegeskedsz, főleg nem olyan dolgok miatt, amelyek lehet be sem következnek. Egyensúlyra törekszel az életedben. A múltad adja mindezt az erőt. Számos vereséget, jelentős anyagi veszteséget és szomorúságot éltél már át, de ezt csak kevesen tudják. Nem sok embert engedsz magadhoz közel. Sokan tartanak unalmasnak, de te nem törődsz mások véleményével. Ezen már túl vagy, már tudod, hogy a saját életed az első, amit nem mások véleménye fog irányítani.

Facebook oldalunk: FreeMix       >>>

kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük