Melyik ház a kedvenced? Tűpontos lélek-teszt

Melyik ház a kedvenced? Ezt mutatja meg rólad – Lélek-teszt

Melyik ház a kedvenced? Ezt mutatja meg rólad – Lélek-teszt.

Akkor fog tökéletesen működni ez a személyiségteszt, ha alaposan megnézed az összes képet és végül a szívedre fogsz hallgatni! 

Melyik ház a kedvenced? Tűpontos lélek-teszt

1.

Mindig mások jókedvéért, békességéért, nyugalmáért cselekszel. Nagyon ügyelsz arra, hogy elkerüld a vitákat és az otthonod igazi családi fészek legyen. 

Kompromisszumokra képes vagy, sőt, inkább lemondasz a saját vágyaidért, csakhogy  a családod boldog lehessen.

Pedig rengeteg álmod, vágyad van neked is, de ezeket elnyomod magadban. 

Néha azt érzed nem vagy elég jó és amit teszel, az pedig nem elég. Nagyon kevés visszacsatolást kapsz a párodtól, másoktól, az önbizalmad pedig elég kicsi. Szükséged lenne több szeretetre, több gyengédségre, de ezt sosem vallanád be, nehogy vita legyen ebből.

Nem vagy most túl boldog, mert azt érzed valami hiányzik az életedből. De túlságosan is félsz ezt bevallani magadnak és emiatt gyakran vagy szomorú.

Ezt azonban titkolod a családod elől. Mert az ő boldogságuk mindennél fontosabb számodra. Még a saját boldogságodnál is fontosabb. azt szeretnéd, hogy mindig harmónia és nyugalom legyen otthon. Ezért pedig képes vagy feláldozni magad. Ezt jelenti ez a ház.

2. ház

Érzelmekre, szenvedélyre, szerelemre van szükséged! Keresd meg a társadat, párodat, mozdulj ki, nyisd ki a szívedet és vedd észre azt, aki eddig is ott volt, csak nem voltál hajlandó tudomást venni róla.

Ha eljön az idő, ne félj el kimondani: szeretlek. Ez a csodálatos szó képes megoldani minden problémát és szebbé teszi az egész életet. Hidd el, létezik teljes bizalomra épülő kapcsolat.

Ez inspirál és képessé tesz mindenre, legyőzhetetlenné tesz téged. Készülj, mert hamarosan meg fogod találni a másik feledet!

3.

Szeretsz élni! Szeretsz szeretni és szereted, ha viszont szeretnek.  Általában erős szeretet van jelen az életedben, ez vonatkozik a körülötted lévő emberekre, munkákra, állatokra. Imádsz utazni, de az otthonod melegét is nagyon szereted. Fontos, hogy megoszd a szépet más emberekkel.

Nagyon szép vagy, belülről sugárzol. Bájos mosolyod van, az örömöd pedig mindig őszinte. Élvezed a napot, a kellemes pillanatokat és minden apró szépséget észreveszel magad körül. Ezek fontosan is számodra, hiszen ezekből merítesz erőt. 

Miklós Edit

kép: brainum

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük