Melyik virág a kedvenced? Megmutatja mire van a legnagyobb szükséged most

Melyik virág a kedvenced? Megmutatja mire van a legnagyobb szükséged most

Válassz egy virágot, fontos jelentése van. A képen 4 gyönyörű virág látható. Melyik tetszik a legjobban? Válaszd ki azt, amelyik a leginkább vonz.

Melyik virág a kedvenced? Megmutatja mire van a legnagyobb szükséged most

1.

Ez a virág azt mondja, itt az ideje annak, hogy megszabadulj attól a félelemtől, amit a szellemi fejlődéseddel kapcsolatban állandóan érzel. Tisztánlátás, pozitív hozzáállás, a lelked megerősítése az, amin dolgoznod kell. Fordíts figyelmet a körülötted észlelhető jelekre, mert ezek fontos üzeneteket jelentenek. Az érzelmeid stabilitásában segítséget kapsz, mert most erre van a legnagyobb szükséged.

Második virág

Ez a gyönyörű virág azt mondja neked, hogy túl keményen dolgozol, és eljött az ideje annak, hogy végre megállj, pihenj és élj. Jó néhány nehézséggel találkoztál szembe mostanában, de ennek most vége. Itt az ideje élvezni az életet. Szórakoztató tevékenységbe fogsz kezdeni, melyek feltöltenek energiával és úgy érzed végre ismét élsz.

3.

Nemrégiben aggódtál az életedben lévő emberek vagy helyzetek miatt. Pletykák hálóznak be téged, hazugságokkal próbálnak neked ártani. Nehéz döntéshelyzetekbe kerülsz ezek miatt. A Sors utat mutat, irányt ad, hogy meglásd a tényeket és körüljárhasd az egész helyzetet, az igazságot megismerve. Sajnálnád, ha ezt az utat nem járnád körbe és az igazság teljes ismerete nélkül döntenél. Hosszú, fájdalmas út lesz ez, csalódásokkal teli, de erős leszel és végül kiderül ki az igaz barát és ki a hamis, érdekember.

4.

Sokat dolgozol, nincs megállás az életedben, mert a munkába menekülsz. Rengeteg fájdalom ért és a sok munkának köszönhetően nincs időd gondolkodni, rágódni. De pont ezt és így akarod. Mindig mindenért magadat hibáztatod. Most is. Pedig nem tehetsz semmiről. A lelked nem tud megnyugodni, amíg nem zárod le a múltat, amíg nem dolgozod fel a fájdalmat. Tovább kellene lépned, itt az ideje. Tölts el egy kis időt pihenéssel, gondold át az életedet, tanulj a múltból, szeresd a jelenedet. Mert az élet itt és most zajlik veled, körülötted.

Facebook oldalunk: FreeMix       >>>

kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük