Nagy április szerelem teszt - A változások időszaka jön

Nagy áprilisi szerelem teszt – A változások időszaka jön

Válassz egy szívet és nézd meg mit üzen neked, mi vár rád – Szerelem-teszt. Nem kell elsőre dönteni, alaposan nézd meg az összeset és csak ezután dönts!

Nagy áprilisi szerelem teszt – A változások időszaka jön:

Nagy április szerelem teszt - A változások időszaka jön

1

Eleged van, ezért kiengeded a gőzt és kissé játszani fogsz mások érzelmeivel. Több embert is el fogsz csábítani, de nem kell rosszra gondolni. Hiszen ez inkább azt jelenti, hogy a kisugárzásod szinte vonzza majd a másik nemet.

A varázsod, stílusod, képességed arra, hogy megfelelően jelenj meg a társadalomban, eseményeken, segít, hogy megnyerd a kívánt fél szívét.

Az évben sok negatív történt, de ezt a nehéz utat végig kellett járnod ahhoz, hogy utána egy olyan úton indulhass el, ami maga lesz a varázslat. Meg fogod találni akit keresel, akire vágysz.

2

Azok, akik már régóta házasok vagy kapcsolatban élnek már, talán egy bizonyos egyhangúságot, monotóniát éreznek a kapcsolatban, tudniuk kell, hogy a következő időszak a teszt időszaka lesz. Lehet, hogy némi kísértéssel találkozhatsz, de nagyon fontos, hogy ne cselekedj meggondolatlanul.

Ha engedsz a kísértésnek, akkor komoly hibát követsz el, amit meglehetősen nehéz lesz kijavítani, sőt nem is biztos, hogy lehet. Próbáld meg elkerülni a vitákat és a konfliktusokat is.

Ha ellenállsz a kísértésnek, akkor pedig a kapcsolatod egy új, magasabb szintre fog lépni, új szikrák pattannak ki a párod és közted, a szenvedély sosem látott szinten fog tombolni.

3

Egy olyan embert sodor a sors az utadba, akivel eleinte rengeteget fogsz vitázni, elképesztő heves szócsatákat fogtok vívni, kicsit talán még utálni is fogod az illetőt. Aztán ez a szikra, lángba, tűzbe csap át és mély, igaz szerelem alakul ki köztetek. A legjobb barátoddá válik majd a párod.

Ugyanez lesz érvényes a kapcsolatban élőkre is. A viták időszaka jön, semmi sem jó. De menet közben ezek a heves beszélgetések átalakulnak és ismét belép az életetekbe a szenvedély.

4

Felbukkannak olyan emberek az életedben, akiket régen nem láttál. És ez a helyzet fog teljesen idegeneket is hozni az életedbe, nem várt találkozások időszaka jön.

Előtte azonban le kell rendezned a gondjaidat, megoldást kell keresned a problémákra. Csak így tudsz majd nyitni az új személy felé. De amikor ide eljutsz, az életednek egy elképesztően gyönyörű időszaka kezdődik majd. Egy olyan személlyel, aki több lesz mint a párod. Ő lesz a társad, az életed, a mindened.

5

Drámai változás következik be az életedben.

Jelenleg kicsit elhagyottnak és magányosnak érezheted magadat. De hamarosan, váratlanul valaki felnyitja a szemedet, szívedet és megmutatja mit is jelent egy valódi kapcsolat, a szeretet ereje és ez remény ad neked.  

Ha hosszú kapcsolatod van, lehet, hogy most van itt az ideje a következő lépésen elgondolkodni.

A tervek és a jelentős változások időszaka jön. Új szerelem  toppanhat az életedbe.

Mindazonáltal fel kell készülnöd, mert az új szerelem nem lesz nyugalmas, békés, hanem mindent elsöprő, szenvedélyes, viharos.  

6

Romantikus kapcsolatok területén hamarosan csodás események és kellemes pillanatok várnak rád.

Rengeteg pozitív energia vesz majd körül. Határozottan meg van az oka az örömnek, különösen a szerelem terén. Életed nagy szerelme Rád talál. Az is lehet, hogy eddig is ott volt melletted, csak nem láttad a fától az erdőt. Fogd meg szorosan a kezét és soha ne engedd el. Nem csupán a párod lesz, hanem a lelkitársad is lesz ez a személy.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük