Elgondolkodtató teszt - Elérheted valaha a céljaidat, álmaidat?

Elgondolkodtató teszt – Elérheted valaha a céljaidat, álmaidat?

Elgondolkodtató teszt – Elérheted valaha a céljaidat, álmaidat? Egyetlen kép és egyetlen válasz megadja erre a kérdésre a választ. Ezt éjszaka tesztnek is lehetne nevezni, hiszen gyakran az éj leple alatt szembesülünk legerősebben az elfojtott álmainkkal, gondolatainkkal, lelkünkben lakozó szép vagy aggasztó dolgokkal.

4 csodaszép éjszakai képet hoztunk nektek, alaposan nézzétek meg mindegyiket. Egy biztosan nagyon fog tetszeni. Ez lesz a te képed. Az, ami leginkább megindít, vonz. Ez az ami számodra elgondolkodtató. Szánj a választásra nyugodtan időt, ne kapkodj, hiszen ez a teszt akkor lesz a legpontosabb.

Kezdődhet ez a különleges lélek-teszt?

1

A legerősebb fegyvered a hit és a remény. Ha tényleg el akarsz érni valamit, akkor nem fogsz visszavonulni és addig harcolsz, amíg a terved meg nem valósul.

 Ez az oka annak, hogy hamarosan valóra válik egy régi álmod, vágyad, de készülj fel, mert akkor fog bekövetkezni a csoda, amikor nem is számítasz rá, nagyon váratlan formában érkezik a szerencse.

2

Tökéletesen tudod, hogy ahhoz, hogy valamit megkapj, erőfeszítéseket kell tenned. Ne hagyd abba soha, küzd, tegyél, harcolj és szerezd meg, amire igazán vágysz. Nagyon közel van az álmaid beteljesülésének időszaka.

 Már csak egy kicsit kell várnod , és a sors ajándéka megérkezik. Ez az ajándék pedig az összes álmodat, elképzelésedet felül fogja múlni.

3

Úgy érzed túl sokat kell harcolnod, tenned azért, hogy elérd az álmaidat. Úgy véled, sokkal több akadályt gördít eléd a sors, mint másoknak. Egy állandó küzdelem az életed. De ez egy igazi ellenőrzés, egy lecke, hogy bebizonyítsd méltó vagy-e arra, hogy megkapd a várva várt jutalmat, a célt.

Ez az egész csak megerősít téged. Ha nehéz az út, biztosan nem fogod elfelejteni azt ami most vagy és azt sem honnan jöttél. Amikor végre eléred a célodat, az alázat, a tisztelet azután sem veszik ki belőled.

4

Eljött a cselekvés ideje. Eddig is voltak nagy álmaid, de féltél a kudarctól, nem mertél nagy dolgokba belekezdeni. De most eljött a te időd.

Most kezdj bele a célok megvalósításába, indulj el ezen a szép és érdekes, izgalmakkal teli úton, meglátod az eredmény nem fog elmaradni.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük