Tűpontos lélek teszt, ami minden fontos dolgot elárul rólad

Tűpontos lélek teszt, ami minden fontos dolgot elárul rólad

Egyetlen döntésnek is nagy a jelentősége és egyetlen válasz is fontos dolgokra utalhat. Ez az érdekes a személyiségteszt is erről szól. Rólad, a lelkedről, a személyiségedről, a belső tulajdonságaidról. Azonnal kel válaszolni, mikor ránézel erre a képre.

Tűpontos lélek teszt, ami minden fontos dolgot elárul rólad

Mit láttál meg rajta először? Nem szabad hosszasan gondolkodni, elemezgetni, agyalni, nézegetni, hanem első ránézésre kell megadni a választ. ekkor lesz igazán pontos ez a lélek-teszt.

Ne mérlegelj, hanem tényleg amit először látsz az a fontos, az a mérvadó. Ne mérlegelj, hanem tényleg amit először látsz az a fontos, az a mérvadó. Igen fontos dolgot tudhatsz meg ebből a válaszodból!

Indulhat a lélek-teszt? Nézz rá a képre és válaszolj! Mindent elárul rólad!

Cica – Tűpontos képet ad a lelkedről a válaszod

Egy, a múltból a jelenbe átnyúló és soha el nem múló „szál” igencsak megbolygatta a lelkedet. Olyan érzések, érzelmek törtek felszínre belőled, amiről azt hitted, már rég elfeledted. Hiszen rengeteg idődbe telt, mire el tudtad fojtani mindezt magadban és olyan mélyre zártad el a lelkedben, hogy azt hitted soha többé nem jön elő. Ez a történet sok fejtörést okoz neked megint, és tudod, nem lehet tovább lépni, csak ha a múltat így vagy úgy, de rendesen lerendezted. Eljött a változások és változtatások ideje. Ennek most jött el az ideje. Nem elzárni kell magadban, hanem lezárni, tanulni belőle, hátrahagyni, miután felkerült az i-re a pont. hosszú és fájdalmas munka lesz ez, de sikerülni is fog. ekkor fog elkezdődni életed egy új, boldog időszaka.

Szív

A családi állapotaid rendezésére rengeteg energiád, időd ment el az elmúlt időszakban. Az ezzel kapcsolatos teendők, feladatok, váratlan helyzetek igen elhúzódnak és sok fejtörést okoznak. Van bőven mit átbeszélni, elsimítani, megoldani, akkor is ha nincs hozzá erőd, kedved, energiád. Ezt meg kell oldani és nem lehet tovább húzni már. Ez a legfontosabb megoldásra váró feladat.

Hamarosan új lehetőségek nyílnak meg előtted, melyekkel tudsz is majd élni, megragadod az alkalmat. Élni fogsz az új esélyekkel, remekül kamatoztatod majd. előre tervezel, méghozzá okosan, megfontoltan, nem hirtelen döntésekkel. Teljesen kitárul a világ előtted és rácsodálkozol majd, hogy eddig mennyire befelé fordulva, magányosan, elzárkózva éltél. A sikerek, a nyugodtabb, teljesebb élet nem formálja át a lelkedet. Mindig egyenes, őszinte, alázatos maradsz, akinek a család és a szerettei maradnak a legfontosabbak az életében.

Miklós Edit

kép: pixabay

Facebook oldalunk: FreeMix       >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük