Melyik kristály a kedvenced? Mindent elárul az igazi személyiségedről

Melyik kristály a kedvenced? Mindent elárul az igazi személyiségedről

Melyik kristály a kedvenced? – Mindent elárul az igazi énedről. Melyiket választod?

6 típusú kristály látsz, melyik tetszik a legjobban, melyik az abszolút favorit? Ne a kedvenc színed alapján dönts, hanem válassz egy olyan kristályt, amelyhez ebben a pillanatban a legjobban vonz téged. Rengeteg dolgot elárul ez rólad.

Melyik kristály a kedvenced? Mindent elárul az igazi személyiségedről

1 – Opalit

A szabadságot keresed, ahol békét találhatsz,  ahol megnyugtathatod az érzékeid és hallod a belső hangod. Az opalit javítja a kommunikációt a kapcsolataidban, és eltávolítja az energiablokkokat a csakráidból. Bizonytalannak érzed magad az előtted álló utat illetően, és vágysz arra, hogy egyedül gondold át a dolgaid. Ahogy ez a felhős kő is sugallja, látásodat elhomályosítja a mindennapi élet zűrzavara, és szükséged van egy kis egyedüllétre. Nem feltétlenül arról van szó, hogy valami „baj van” az életedben, de talán úgy érzed, hogy az élet irányít, nem pedig fordítva. Találj időt a dolgok értékelésére. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy ha a céljaidra gondolsz, valóban sikeresen haladsz-e feléjük.

2 – Zöld malachit

Ha vonzódsz ehhez a kőhöz, akkor egy jelentős életváltozáson kell keresztülmenned (vagy készülsz rá). Ez a kő gyógyulást és pozitív energiát hoz! Ez az átalakulás praktikus és egyben a spirituális evolúcióról szól, az elmédben és a testedben a múltbeli tapasztalatok miatti energiablokkok feloldásáról és felszabadításáról szól. Egyre bölcsebb leszel, és közben megtanulod értékelni magad. Lehet, hogy a folyamatot nyugtalanítónak találod majd, kezdetben jobban tudatában leszel annak, hogy mit nem akarsz. De először is el kell ismernünk a változtatás szükségességét, csak ezután kezdhetünk el alternatívákat keresni. A malachit a jólét és a bőség köve, és azt jelenti: szerencse vár rád. Jelezheti a romboló  kapcsolatok végét és a tiszta szerelem hajnalát. A kristály kiválasztásával tudattalanul is azt mondod az Univerzumnak: „Készen állok a sikerre. Kész vagyok feladni a negativitást. Készen állok arra, hogy szenvedélyes legyek az életemben.”

3 – Napkő

Ha vonzódsz ehhez a kőhöz, akkor kezded optimistábban látni a jövőt. A napkő a vezetés köveként ismert, amely hatalmat és szabadságot hoz neked! A nap ereje energiával tölti fel a tested, javítja az egészséget, oldja a félelmeket és a stresszt. A napkő a szerencse előjele, és a jobbra forduló eseményeket jelzi. Képzeld el, hogy reggel felébredsz, és az első érzésed az ÖRÖM. Tiszta öröm, mert lélegzel és olyan emberek vannak az életedben, akik szeretnek téged. Ha egyszer az öröm ezen az alapszinten létezik benned, akkor még többet vonz magához. Erőt kapsz a problémák leküzdéséhez. Ha csendben imádkoztál egy csodáért, most megtörténhet. Itt az ideje a napsütésnek!

4 – Mahagóni Obszidián

Ez a bezárás köve. Ha ezt választottad, a tudatalattid azt mondja: „Kész vagyok kitörni a negatív szokásokból és boldog leszek”. Olyan ez, mint egy hirtelen kinyilatkoztatás, végre láthatod, hogy mások nem szerencsésebbek nálad. Nekik is vannak problémáik, ám úgy döntenek, hogy nem mutatják ki őket. AZ VAGY, amit érzel. A féltékenység, a keserűség, a becsapottság érzése – ezek az érzelmek mérgezőek, és a nyomorúság lefelé tartó spiráljához vezetnek. Csak magunknak ártunk velük. Szerencsére a benned lévő energiablokkok gyorsan eltűnnek. Végre megtalálod az akaraterőt, hogy megszabadulj a negativitástól (és talán a negatív helyzetektől vagy emberektől is), és magadhoz öleld a békét. A mahagóni Obszidián védőkő, ami azt jelenti, hogy gyógyító tulajdonságai eltávolítják a negatív energiákat. Ez a kő megvéd az aurát érő támadásoktól.

Howlit

Ha vonzódsz ehhez a kőhöz, akkor üzeneteket kaptál a „másik oldalról”, akár álmok, akár hirtelen jött gondolatok, víziók vagy ismétlődő számok vagy szavak formájában. Üzeneteket kaphatsz túlvilági lényektől vagy elhunyt rokonoktól és szeretteidtől. Ösztönösen egy bizonyos irányba vezetnek –  hallgass az intuícióidra. Ha alvászavaraid voltak, az lehet, hogy amiatt volt, mert figyelmen kívül hagytad valakivel vagy valamilyen helyzettel kapcsolatos megérzéseidet. A howlitot a düh és a stressz enyhítésére, sőt az álmatlanság problémájának csökkentésére is használják.. Vezess álomnaplót, hogy megértsd a kapott üzeneteket. A howlit emellett a szerencsét jelöli azoknak, akik babát remélnek, vagy akik már terhesek. Ez az egészséges, erős baba előjele.

6 – Dalmata jáspis

Ideje visszahozni a szórakozást és a humort az életedbe! Ha ezt a kristályt választottad, a kis hang belül azt kiabálja, hogy „játsszunk újra”. Ez az a kő, amely lebontja a falakat és egyensúlyba hozza érzelmeidet. Talán levertnek, kiábrándultnak, aggódónak vagy kissé cinikusnak érzed magad. A dalmát jáspis megtisztítja a negatív energiákat, emlékeztet bennünket arra, hogy lelkek vagyunk, akik e földi élettel fizikai élményben részesülnek. Már csak valamennyi évünk van ezen a bolygón, mielőtt visszatérnénk az energiaformába, szóval élvezzük‼. A humorral még a legrosszabb helyzeteket is feldobhatod – ha nem a saját kedvedért, akkor a környezetedért. A humorérzék összeköti a családokat és a barátokat. Segít megbirkózni a nehézségekkel. Azt üzeni a világnak és az Univerzumnak, hogy nem fogok elkeseredni, és a napot nyertesként fejezem be.

Kovács Alexa

Facebook oldal: FreeMix>>>

Forrás: themindsjournal

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük