Melyik ház a kedvenced? - Mély teszt a múltadról, jelenedről, jövődről.

Melyik ház a kedvenced? – Mély teszt a múltadról, jelenedről, jövődről

Melyik ház a kedvenced? – Mély teszt a múltadról, jelenedről, jövődről.

Hova költöznél, melyik ház, lakás az, ami nagyon tetszik? Alaposan nézd meg az összeset és csak ezután dönts. Így lesz a legpontosabb ez a teszt.

Melyik ház a kedvenced? - Mély teszt a múltadról, jelenedről, jövődről

Ide költöznél a legszívesebben? Ez a ház tetszik a legjobban?

Melyik ház a kedvenced? - Mély teszt a múltadról, jelenedről, jövődről

Ha ez a ház a kedvenced, akkor ez azt jelenti, hogy sok hibát elkövettél már, nem sokszor javítottál a helyzeten, mert nem volt elég erőd hozzá. Emiatt sok rossz érzés kavarog benned és lelkifurdalásod is van. Vond le a tetteidből a következtetéseket és itt az idő, hogy továbblépj. Ne hagyjad, hogy a múlt befolyásolja a jelenedet. Megszenvedtél már a múltbéli hibákért, itt az idő, hogy tiszta lappal indulj. Életed energiáit, az idődet, a lelkedet olyan dologra vagy személyre fordítottad, aki nem érdemli meg. De ne legyél dühös és féltékeny. Már úgysem tudsz ezen változtatni. Pihenj kicsit, töltődj fel és tanulj ebből a helyzetből. Nem minden jó és szép. Vigyázz magadra jobban, lesz merszed újra nyitni a világ felé, csak ezúttal óvatosabb leszel. Hamarosan új emberekkel ismerkedsz meg és az életed csodásan átalakul majd.

Itt szeretnél élni?

Saját magad találod a problémákat. Többször látod sötéten a dolgokat. Mire jók ezek a nehézségek, gondok? Nem kell bolhából elefántot csinálni, nem kell keresni a problémákat, nem kell mindig aggódni, hogy mi lesz ha… Élvezzed a pillanatot, hidd el, lesznek új lehetőségeid. Nem minden történik logikusan és törvényszerűen. Nem mindig az észérvek döntenek. Néha meg kell hallgatnod azt is, amit a szíved üzen. Belül mélyen már tudod a választ a jelenlegi kérdéseidre, csak eddig nem merted elfogadni. Na, pont eljött erre az idő.

Ha megtehetnéd, most azonnal költöznél ide?

Többet kell hallgatnod magadra, ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak. Alábecsülöd magad. Többet tudsz ennél, többet érsz ennél. Hidd el és menj, indulj, tegyél az álmaidért. Képes vagy rá. Túl sokat fáradsz mindenért, sokat gondolkozol, mindent megszervezel, megtervezel. Az élet olyan rövid. Élvezzed minden nap. Minden pillanatban. Állj meg kicsit. Élvezd azt, amid van. Örülj ennek. Aztán a nap a felhők mögül újra elő fog bújni.

Ez a házikó a kedvenced?

Amikor úgy tűnik, hogy a talaj kicsúszik a lábad alól és minden összeomlik körülötted, csak gondold át, mennyi új dolog és szépség várhat rád. A romokból lehet építkezni. Valami csodálatos vár rád. Higgy magadban. Mindent le fogsz leküzdeni. Jó lehetőségeid lesznek. A mosolyod beragyogja az emberek életét. Élvezd a mát, a jelent, a pillanatokat, a lehetőségeket. Élvezzed az életet. Nem kell aggódni, előbb-utóbb minden megoldódik.

Ez tetszik nagyon? milyen jó lenne itt élni, igaz?

Ha valami nem tesz boldoggá, azt el kell engedni. Legyél bátor és ne félj az ismeretlentől. Most van itt az idő, hogy megtedd az első lépést egy új és elképesztő élet felé. Csak a boldogság vár rád, de ne állj meg, indulj! Túlságosan igényes vagy, másokkal szemben is és magaddal szemben is. Pihenj, törődj többet magaddal és és fogadd el, hogy senki sem tökéletes. Te sem.

Ez a nagy kedvenced?

Lassíts, ne próbáld meg mindig irányítani az események alakulását. Adj időt arra, hogy a dolgok, helyzetek beforrjanak. Ha nem így teszel, akkor a türelmetlenséged sok csalódást fog okozni. Mosolyogj az életre és akkor az élet visszamosolyog rád. A boldogság a kezedben van! Ez most a te időd, te lehetőséged. Nyisd ki a szemed, ragadd meg az alkalmat!

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük